Έγινε viral το σχόλιο της Άννας Βίσση σε ανάρτηση που έκανε η Σοφία Καρβέλα στο Instagram - «Η μάσα με το...»

Έπος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε viral το σχόλιο της Άννας Βίσση σε ανάρτηση που έκανε η Σοφία Καρβέλα στο Instagram -  «Η μάσα με το...»

Η Άννα Βίσση και η κόρη της Σοφία Καρβέλα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μαμάς και κόρης και σίγουρα πολύ αγαπημένη. Με τις δύο να τις χωρίζει η απόσταση Ελλάδας - Αμερικής, η επικοινωνία τους δεν είναι άλλη από τηλεφωνική και μέσω των social media. Ασφαλώς βρίσκονται και από κοντά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνήθως, ωστόσο το κενό κάπως πρέπει να αναπληρώνεται.

Έτσι λοιπόν, η Άννα Βίσση ως καθόλου κλασσική Ελληνίδα μαμά κάνει συχνά απολαυστικά σχόλια στον λογαριασμό της κόρης της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Σοφία βρέθηκε σε μια ελληνική βραδιά, με αγαπημένους φίλους για να γιορτάσουν γενέθλια και προχώρησε σε ανάρτηση πολλών φωτογραφιών από το βράδυ εκείνο! Η εντυπωσιακή μαμά Σοφία, αν και λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Θανάση Πανουργιά, είναι στα καλύτερα της και που και που προτιμάει να το ρίχνει έξω.

Την στιγμή αυτή λοιπόν, δεν ξέχασε να σχολιάσει η τραγουδίστρια καθώς είδε την κόρη σε μια selfie με ένα μπιφτέκι στο στόμα!

H ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Το σχόλιο της Βίσση

«Η μάσα με το μπιφτέκι με ξεπερνάει».

Φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία από το παρελθόν

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί η Άννα Βίσση. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση -που βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια- έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και μας το επιβεβαιώνει συνέχεια. Μπορεί να ζουν μακρυά η μία από την άλλη, μιας και η Σοφία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες (10/11) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους παλιά φωτογραφία, με την Σοφία Καρβέλα να είναι ακόμα μωρό.

«Τα μάτια της» έγραψε χαρακτηριστικά στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο.

Φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα από το παρελθόν