Χώρισε η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα μετά από 19 χρόνια

Η ανάρτηση - αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα μετά από 19 χρόνια

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ωστόσο εξακολουθεί να τον αγαπά.

H κόρη της πολυτάλαντης τραγουδίστριας Άννας Βίσση, με μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά για τα γενέθλιά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ηλικία του. Οι δυο έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο γιούς (δείτε εδώ την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία).

Η αποκάλυψη της Σοφίας Καρβέλα για το διαζύγιο με τον Πανουργιά

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άνδρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φοράνε η η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να το δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το ήξερε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σ’αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

Το δημόσιο παράπονο για τον σύζυγο της και το σχόλιο της Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή εκτός δημοσιότητας, ωστόσο έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις στο Instagram με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά.

Πρόσφατα, ωστόσο, η λεζάντα στην φωτογραφία που δημοσίευσε μας έκανε να γελάσουμε, καθώς διηγήθηκε μία ιστορία που τους συνέβη. Χαρακτηριστικά εξέφρασε μερικές παράπονα της.

«Ήθελε να με συνοδεύσει στο ραντεβού μου για μανικιούρ/πεντικιούρ. Είδε μερικές πολύ hot γυναίκες με αξιοζήλευτους γλουτούς στην πορεία. Με έβαλε να του αγοράσω ένα μπολ με acai. Του είπα ότι δε θα του άρεσε. Κατέληξε να τρώει το δικό μου, γιατί τελικά δεν του άρεσε το δικό του.

Ήταν βροντόφωνος και ενοχλητικός στο σαλόνι ομορφιάς, αλλά, επειδή είναι κάπως hot, κανείς δεν παραπονέθηκε. Είπε ότι έφευγε και έφυγε. Ένα σημάδι ανακούφισης, για όλους και εμένα μαζί. 5 λεπτά μετά τον πήρα τηλέφωνο για να του πω ‘γεια’ και να κάνουν ψιλή κουβέντα. Ίδια ιστορία για 16 χρόνια. Η αγάπη είναι περίεργη», έγραψε, μετά την εξομολόγηση της για τον κορωνοϊό.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος

Μέχρι και η Άννα Βίσση μπήκε στη διαδικασία να αφήσει το σχόλιό της, αφού η ανάρτηση της ήταν χιουμοριστική για το γάμο τους.

«Τι θα έλεγες να σταματήσεις να κριτικάρεις ό,τι έρχεται με φυσικό τρόπο και ισχύει και για τις δύο πλευρές;», έγραψε.

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση