Φαίη Μαυραγάνη: Αποχωρεί η παρουσιάστρια από το OPEN; - Ποιο κανάλι την διεκδικεί

Συνεχίζεται το ντόμινο των αποχωρήσεων από το Ανοιχτό Κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Μαυραγάνη: Αποχωρεί η παρουσιάστρια από το OPEN; - Ποιο κανάλι την διεκδικεί

Ο σταθμός του OPEN φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ντόμινο των αποχωρήσεων, καθώς ένα ακόμα μεγάλο όνομα του καναλιού δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του. Ωστόσο, ο σταθμός επιδιώκει να πάρει λίγο τα πάνω του, ειδικά μετά την είσοδο μιας νέας ξανθιάς παρουσιάστριας στο κανάλι της Παιανίας.

Αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη από το OPEN;

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, φέτος λήγει το συμβόλαιο της Φαίης Μαυραγάνη με το Ανοιχτό Κανάλι με τους ιθύνοντες να ετοιμάζονται να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να την κρατήσουν στο πόστο της, καθώς ανεβάζει την συνολική τηλεθέαση του καναλιού και φέρνει χαμόγελα στα στελέχη του σταθμού.

Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν το Open να έχει ανταγωνιστεί για την «καρδιά» της δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 την προορίζει για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια ήταν «σχεδόν στα μαχαίρια» όταν έφυγε από το κανάλι του Αμαρουσίου. Τότε είχε απολυθεί έπειτα από 10 και πλέον χρόνια συνεργασίας, μία άσχημη εμπειρία για την ίδια, όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις της.

Η σπάνια φωτογραφία της Φαίης Μαυραγάνης με τον Νίκο Μανέση

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε η σύζυγος του Νίκου Μανέση, Φαίη Μαυραγάνη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα δυο τους παιδάκια.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι ενεργή μάλιστα στα social media και συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία.

Στην λεζάντα έγραψε: “Hμέρα οικογένειας κάθε μέρα”.

Η Φαίη Μαυραγάννη και ο Νίκος Μάνεσης