«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια...» - Συντετριμμένος ο Δημήτρης Σταρόβας για το θάνατο της μητέρας του

«Με μεγάλωσε μόνη της»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια...» - Συντετριμμένος ο Δημήτρης Σταρόβας για το θάνατο της μητέρας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 10/3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πολύ βασικά σημεία της ζωής του, ευχάριστα και μη. Σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή για τον ηθοποιό ήταν όταν έχασε τη μητέρα του. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει ξανά σχολιάσει και ποτέ δε μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του.

Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια ο Σταρόβας φαίνεται να είναι πολυάσχολος την περίοδο αυτή καθώς αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει δική του εκπομπή μαγειρικής και πως κάνει πρόβες για σίριαλ με τον Μάρκο Σεφερλή!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή. Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω.

Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά… Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor… Θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Για το METOO όλος ο κόσμος γνώριζε και εγώ, εμείς το έχουμε περιορίσει μόνο στην showbiz, αλλά καλώς άρχισε. Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς.

Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας. Είμαι στον ΣΚΑΙ στο «όλα good» με τα παιδιά κάνουμε πρόβες για μια παράσταση και στον ΑΝΤ1 στο σίριαλ του μάρκου Σεφερλή»

Τα ακραία σχόλια που δεχόταν ο Σταρόβας για την κόρη του

«Βγήκα από ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό πράγμα των τελευταίων χρόνων λόγω της μητέρας μου. Ούτε στον εχθρό μου αυτό που συνέβη, οι νόσοι του μυαλού είναι δύσκολες, αυτή η διαδικασία με φρέναρε επαγγελματικά και στην καθημερινότητά μου όλη».

Για τον Κώστα Σπυρόπουλο: «Αρνούμαι μετά από όλα αυτά να βάλω τον εαυτό μου και να είμαι καχύποπτος με τους ανθρώπους. Ζούμε σε έναν κόσμο που η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία. Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, ανέκαθεν υπήρχαν όλα αυτά αλλά πλέον βγαίνουν στην επιφάνεια.

Φοβάμαι γενικότερα γιατί έχω ζήσει διάφορα… Έχουμε τεράστια ευθύνη οι άνθρωποι που βγαίνουμε δημόσια και λέμε κάτι. Με αυτή την ιστορία που είπα έπεσα από τα σύννεφα όταν μου έλεγαν “να το πάθει η κόρη σου” που επειδή είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω από την άλλη δεν ήμουν και μπροστά. Φτάνουμε στο άκρο σε αυτή την υπερβολή που ζούμε και μία τεράστια αναπαραγωγή της υπεροβλής αυτής αλλά φτάνουμε να χάνεται η αλήθεια και το μέτρο. Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να ενοχοποιήσουμε το βλέμμα», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.