"Έζησα προσωπικά τον Δημήτρη, ήταν..." - Η συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το χαμό του κουμπάρου του, Κοντομηνά

«Ο Alpha είναι δημιούργημά του»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον τηλεοπτικό και επιχειρηματικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή μια εμβληματική φιγούρα για την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Από το πρωί, άνθρωποι που τον έζησαν, που συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και ευεργετήθηκαν από το πρόσωπο του, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το γεγονός αλλά και μοιράζονται στιγμές που έζησαν μαζί του και θα τις θυμούνται για πάντα.

Συντετριμμένος με την απώλεια αυτή, είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στα θλιβερά νέα για τον κουμπάρο του, στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Δημήτρη Κοντομηνά

«Είναι ένας εμβληματικός επιχειρηματίας και πρόσωπο στη διαδικασία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του. Το κτίριο που κάνουμε τις εκπομπές είναι μία αγορά του. Στην προτροπή του να γίνει το Dream Show από εμένα ήρθε και μου είπε ότι αγόρασα ένα κτήμα θα στήσουμε, θα φτιάξουμε κτίρια να μείνουμε εδώ.

Χτες μετά την αρρώστια μου ήταν η πρώτη φορά που πήγα στα γραφεία της Barking Well Media. Το γραφείο του Νίκου Κοκλώνη είναι το παλιό γραφείου του αγαπημένους μας, Δημήτρη.

Έζησα προσωπικά τον Δημήτρη. Ήταν πολύ τρυφερός άνθρωπος. Δεν μπόρεσα να τον δω διότι ενάμιση μήνα πριν πεθάνει ο αδερφός μου τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Για λόγους προσωπικής υπερηφάνειας δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή για να μην τον επιβαρύνω. Τον πήρα και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε είναι άρρωστος στο “Υγεία”. Δεν τον έβλεπε κανείς παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι.»

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του Κοντομηνά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς πριν από λίγα λεπτά ενημερώθηκε για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς διατηρούσε άψογες σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης βρισκόταν χρόνια στον ALPHA, όταν το κανάλι ήταν υπό την διεύθυνση αυτού, και οι δυο τους ήταν πολύ κοντά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες που η κατάστασή του στην κλινική είχε χειροτερέψει η Ελένη ήταν πάλι χάλια ψυχολογικά...