Άλλος άνθρωπος ο Χρήστος Σκορδάς από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Πιο ανανεωμένος από ποτέ

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Μάνος ο χαρτοπαίκτης 22 χρόνια μετά από την σειρά του ΑΝΤ1;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Χρήστος Σκορδάς από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Πιο ανανεωμένος από ποτέ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έκανε το πρώτο τηλεοπτικό ντεμπούτο μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ωστόσο έχει παραμείνει αξέχαστη καθώς ακόμη και σήμερα τα νούμερα τηλεθέασης σημειώνουν ιδιαίτερη επιτυχία για το κανάλι του Αμαρουσίου μιας και έχει μπει στο βιβλίο Guinness .

Αναμφίβολα, η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία ενώ το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει για τα καλά τους χαρακτήρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μάνος ή αλλιώς Χρήστος Σκορδάς ο οποίος είχε φλερτ με την Ελένη Βλαχάκη, αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, καθώς ήταν μανιακός χαρτοπαίκτης και εθισμένος στον τζόγο.

Βέβαια, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν απορία να δουν το πως είναι σήμερα. Μετά από ένα ψάξιμο που κάναμε, ο γνωστός ηθοποιός πλέον είναι αγνώριστος καθώς όπως είδαμε στο Instagram, ασχολείται με τα sports και είναι λάτρης του kite surf.

Αγνώριστος ο "Μάνος" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Χρήστος Σκορδάς - Πως είναι σήμερα

Η αλλαγή του Χρήστου Σκορδά

Άλλος άνθρωπος ο Χρήστος Σκορδάς

Χρήστος Σκορδάς - Η τρομερή αλλαγή

Πως είναι σήμερα η "Ρόζμαρί" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Μπορεί να είχε συμμετάσχει σε αρκετά γνωστά σίριαλ, όμως η δημοφιλία της απογειώθηκε στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδυόταν την Ρόζμαρι η οποία περίμενε το παιδί του Κατακουζηνού. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στο τέλος του επεισοδίου μετά από αρκετό χαμό που δημιούργησε, δεν ήταν έγκυος.

Έπειτα λοιπόν από πληθώρα ελληνικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, η Ισαβέλλα Βλασιάδου, στο πικ της καριέρας της, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη showbiz και απόλαυσε στο έπακρο τη μητρότητα. Να σημειωθεί βέβαια πως εξαφανισμένη είναι πλέον και η μητέρα του Χρυσάνθεμου.

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Ρόζμαρι στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένη

Σήμερα η Ισαβέλλα Βλασιάδου ασχολείται με την επιχείρηση επιπλοποιία του συζύγους. «Το εργοστάσιο επιπλοποιίας του συζύγου μου Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, το Arka Design, εξοπλίζει ξενοδοχεία και σπίτια στο νησί, και επειδή ασχολούμαι με την επιχείρηση ταξιδεύω μαζί με τις… παραγγελίες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξη της.