Οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά και το "στίγμα" που άφησαν πίσω τους

Οι δυο γάμοι και ο τρίτος που ματαιώθηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά και το

Θλίψη έχει προκαλέσει σε συγγενείς αλλά και φίλους η είδηση πως το πρωί της Πέμπτης 10/03 ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 83 ετών μετά από τις επιπλοκές που έχει με την υγεία του καθώς νοσηλευόταν για αρκετό χρονικό διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Μάλιστα, οι αφηγήσεις από γνωστά άτομα της τηλεόρασης έχουν ήδη ξεκινήσει για όσους τον έζησαν από κοντά. Από την άλλη, ο ίδιος πέρα από το σπουδαίο του έργο ως Έλληνας επιχειρηματίας απασχόλησε επίσης αρκετά με την προσωπική του ζωή καθώς δεν είχε κρύψει το γεγονός πως αγαπούσε ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο.

Μάλιστα, πολλές από αυτές άφησαν το δικό τους στίγμα στην ζωή του καθώς μεταξύ άλλων σε παλιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως; «Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους».

Οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά

Φρίντα Κοντομηνά

Η Φρίντα Κοντομηνά ήταν θεωρητικά η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του σε ηλικία μόλις 20 ετών, καθώς ο έρωτάς τους ήταν παράφορος. Μάλιστα, καρπός του έρωτά τους ήταν και το ένα κοριτσάκι που απέκτησαν μαζί την Μαρία. Ωστόσο, η ίδια απέκτησε άλλο ένα παιδί και με τον Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Η πρώτη σύντροφος του Κοντομηνά, Φρίντα

Ο δεύτερος γάμος με την Μαίρη

Καιρό μετά τον χωρισμό τους, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανεβαίνει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η Μαίρη ήταν η γυναίκα που του είχε κλέψει κεντρίσει το ενδιαφέρον βέβαια ο γάμος τους όμως δεν κράτησε για πολύ.

Ο τρίτος γάμος που δεν έγινε ποτέ…

Μετά το δεύτερο διαζύγιο με την Μαίρη, ένα πρόβλημα υγείας οδηγεί τον Δημήτρη Κοντομηνά στη γνωριμία με την φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου. Σε πολύ σύντομο διάστημα, όπως έγινε τότε γνωστό, πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Όλοι περίμεναν έναν τρίτο γάμο για τον επιχειρηματία, ωστόσο το ζευγάρι χωρίζει αιφνιδίως το 2006, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Πόλυ Ζησοπούλου

Η Τζίνα Ξανθάκη

Ακολουθεί η Τζίνα Ξανθάκη, η Κρητικιά που ασχολούνταν με το real estate. Τότε και πάλι, πολλοί έκαναν λόγο για έναν επικείμενο γάμο του Δημήτρη Κοντομηνά, ωστόσο ο ίδιος τους διέψευσε.

Η σχέση που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το 2012 "έσκασε" η πιο πολυσυζητημένη σχέση στην sowbiz μεταξύ Δημήτρη Κοντομηνά και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2013, σε μια θεατρική παράσταση. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη.

Έναν χρόνο μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Οι κοινές εμφανίσεις συνεχίζονται. Μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίζουν, με μία άλλη ξανθιά να μπαίνει στη ζωή του καναλάρχη.

Σπυροπούλου - Κοντομηνάς

Σπυροπούλου - Πρώην σύντροφος Κοντομηνά

Η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά, Λόρι Χόλκομπ

Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την τελευταία του σύντροφο, Λόρι Χόλκομπ έγινε στην Αίγλη Ζαππείου, ενώ ακολουθούν συχνές έξοδοι. Η ίδα ήταν τότε μόλις 56 ετών, ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου με μία κόρη.

Τελευταία σύντροφος του Κοντομηνά

Κοντομηνάς με την τελευταία του σύντροφο
;

Αποκλειστική φωτογραφία Κοντομηνά

Που αναμένεται να γίνει η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά - Με άρωμα θάλασσας η εξόδιος ακολουθία

Η είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 9/3 μέσα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day. Συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι του χώρου της δημοσιογραφίας, καθώς ο Κοντομηνάς αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο για τον Alpha και όχι μόνο.

Πρώτες πληροφορίες για την κηδεία του επιχειρηματία σύμφωνα με το πάνελ του Πρωινού θέλουν να γίνεται η κηδεία στον οικογενειακό τάφο στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ η εξόδιος ακολουθία λέγεται πως θα γίνει σε ένα αγαπημένο μέρος του στην Ύδρα ή στα Κύθηρα.

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

«Η οικογένεια σκέφτεται μήπως τιμήσει τη μνήμη του κατ’ αυτόν τον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο Πρωινό.