Γενέθλια για τον Γιάννη Πουλόπουλο: Η τούρτα έκπληξη από το Νότη Χριστοδούλου και η αποκάλυψη της ηλικίας του

Τρίκουβερντο γλέντι στο Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Γιάννη Πουλόπουλο: Η τούρτα έκπληξη από το Νότη Χριστοδούλου και η αποκάλυψη της ηλικίας του

Το πρωί της Πέμπτης 10/3 έσβησε την τούρτα γενεθλίων του ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», δίπλα σε όλους του συνεργάτες του, οι οποίοι του επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη.

Η έκπληξη στον Γιάννη Πουλόπουλο

Η Κατερίνα Καινούργιου με μία εντυπωσιακή τούρτα ανά χείρας του ευχήθηκε τα «χρόνια πολλά» όπως και οι υπόλοιποι στο πάνελ με τον 48χρονο πλέον δημοσιογράφο να συγκινείται ιδιαίτερα.

Προφανώς και η τούρτα δεν είχε ένα τυχαίο σχήμα, αλλά έμοιαζε με το ξενοδοχείο που ανοίγει ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Μύκονο. Παράλληλα συνδέθηκαν τηλεφωνικά με έναν ακόμα αγαπημένο φίλο του εορτάζοντα, τον Νότη Χριστοδούλου, που μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Μην ξεχνάμε ότι ο παρουσιαστής διανύει την καλύτερα περίοδο της ζωής του, αφού πλέον είναι παντρεμένος και απολαμβάνει την συντροφικότητα και την αγάπη. (Δείτε εδώ τη βέρα του Γιάννη Πουλόπουλου)

«Είναι η πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έπαθε σοκ όταν έμαθε πως γράφτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια για την προσωπική του ζωή καθώς δεν το περίμενε με τίποτα.

Μάλιστα, ο άνθρωπος ο οποίος είχε σχολιάσει αρκετά αρνητικά τις επιλογές του Γιάννη Πουλόπουλου, είχε αναφέρει ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει και πως αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ντρεπόταν για εκείνον και τις προσωπικές επιλογές του. Έτσι, το πρωί της Τρίτης 8/02 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν δίστασε να πάρει θέση δημόσια.

«Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία που την ξέρεις μόνο εσύ, Κατερίνα. Μιλώντας για μηνύματα μίσους. Σου είχα πει πριν μερικές μέρες, χαριτολογώντας, μέσα από την εκπομπή ότι μη μου κολλάς γιατί είμαι δεσμευμένος και σου έδειξα το χέρι μου και σου είπα φοράω δακτυλίδι. Αυτή η χιουμοριστική αναφορά αναδημοσιεύτηκε ότι μιλάω για την προσωπική μου ζωή… Γράφτηκε σε sites και διάβασα από κάτω κάποια από τα σχόλια.

Δεν με νοιάζουν όλα τα μηνύματα, αλλά έμεινα σε ένα που έλεγε «Γνωρίζω προσωπικά τον πατέρα του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος είναι εξαιρετικός εργολάβος και έχασε τον γιο του στην άσφαλτο, πριν 25 χρόνια και πέθανε από τον καημό του. Ευτυχώς γιατί αν ζούσε θα ντρεπόταν για το παιδί αυτό που έχει φέρει στον κόσμο» μιλώντας για μένα.

Εννοείται ότι ο πατέρας μου ζει, έχει πεθάνει ο αδερφός μου. Ο πατέρας μου ζει και βασιλεύει, είναι πάρα πολύ περήφανος για μένα και δεν φαντάζεται τι αναστάτωση προκάλεσε στην οικογένεια μου που δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων ότι ο πατέρας μου κάτι έπαθε. Είναι η πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά.Δεν δέχομαι κάποιος άνθρωπος να σκέφτεται ότι είναι καλύτερο να έχει χάσει ένας πατέρας το παιδί του από το να έχει για παιδί τον Γιάννη Πουλόπουλο. Με ξεπερνάει, ξεπερνάει την φαντασία του ανθρώπου. Με έχει σοκάρει. Σε πήρα τηλέφωνο κλαίγοντας…».