"Είναι μεγάλη τιμή..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης για την Eurovision

Δείτε τις αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2022, διεκδικώντας την πρωτιά μετά την Αλβανία, με το τραγούδι "Ela". Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γι'αυτό το βήμα στην καριέρα της.

«Είναι μεγάλη τιμή να τραγουδάμε τη γλώσσα μας στη Eurovision», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ήταν κοινή απόφαση, ήταν ωραία ιδέα εξαρχής. Ο συνδυασμός και τα λόγια το κάνουν όλο πολύ μαγικό και ταξιδιάρικο."

Ανέφερε τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο και την οικογένειά της: "Το κύριο μήνυμα που λαμβάνω είναι να το ζήσω. Η αδερφή μου έχει κατενθουσιαστεί.", ενώ αυτό που η ίδια θέλει να περάσει στο κοινό μέσω του τραγουδιού είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με όσα συμβαίνουν και πως η μουσική μας φέρνει όλους ένα βήμα πιο κοντά.

Συγκεκριμένα είπε: "Αφιερώνω το Ela σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ειδικά λόγω της κατάστασης, η μουσική ενώνει τους ανθρώπους".

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου

Λίγα λόγια για την Ανδρομάχη

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε το 1995 στη Γερμανία, όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των 10 ετών. Η καταγωγή της, ωστόσο, είναι από τα Λεχαινά. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα, αλλά έκανε παράλληλα και εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Το 2015 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού "The Voice of Greece 2" και το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο "Το φεγγάρι". Η Ανδρομάχη έχει και δικό της κανάλι στο youtube, όπου ανεβάζει covers άλλων τραγουδιών και κυκλοφόρησε στην πορεία κι άλλες επιτυχίες, ενώ σημαντική είναι και η συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.