«Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να...» - Βγήκε μπροστά για τον Σπαλιάρα ο Γιώργος Λιάγκας

«Ήταν μια άλλη εποχή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να...» - Βγήκε μπροστά για τον Σπαλιάρα ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης 10/3 αποφάσισε να πάρει μέρος μέσω του Πρωινού για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη δήλωση του σχετικά με τις 4.000 γυναίκες.

Το μοντέλο πρόσφατα αποφάσισε πως μια τέτοια τοποθέτηση καλό θα ήταν να μην είχε γίνει καθώς πια μιλάει πολύ φειδωλά για τα ερωτικά του. Έτσι λοιπόν και ο Λιάγκας, αν και φημίζεται για ακραίες δηλώσεις του θέλησε να πει πως έχουμε μπει σε μια νέα εποχή και πως όλοι στο παρελθόν έχουν πετάξει κοινώς μαργαριτάρια!

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα και τις 4.000 γυναίκες

«Ήταν μια άλλη εποχή, όλοι λέγαμε άλλα πράγματα. Μη βγάζουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια και αρχίζουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον τώρα. Αυτό είναι ηλίθιο που γίνεται.

Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι για όλους -γιατί όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν, σε μια άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δεν μπορείς να το κάνεις.

Άμα ανασύρουμε όλοι τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε πρέπει να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχει πει ο καθένας πριν από 10-15 χρόνια, είναι λάθος αυτό».

Η μετάνοια του Γιάννη Σπαλιάρα για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ τόνισε πως μετάνιωσε για την πολυσυζητημένη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες.

Μπαμπάς θέλεις να γίνεις;

Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπάω να παίζω μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες;

Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Και αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φίλο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.

Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι Νομίζω λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.