Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Με τον Λευτέρη Χαρίτο δεν θα παντρευτούμε, μέχρι...»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Με τον Λευτέρη Χαρίτο δεν θα παντρευτούμε, μέχρι...»

Την Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10/3 στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, καθώς η ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», την οποία σκηνοθετεί ο σύντροφός της Λευτέρης Χαρίτος. (Δείτε εδώ τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες)

Ο λόγος που δεν παντρεύονται Γιαννάτου - Χαρίτος

Φυσικά οι ερωτήσεις για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο η ηθοποιός απάντησε με βεβαιότητα για τις επιλογές, στηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε» ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έλεγαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες επειδή...»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την τηλεοπτική Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες απάντησε για τον σύντροφό της αλλά η η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που την εκνευρίζει.

Αν και ξέρουμε ποιος είναι ο άνδρας της ζωής σου, είναι προφανές ότι δεν χρησιμοποιείς τη σχέση για λόγους δημοσιότητας. Μιλάμε για τον σκηνοθέτη της σειράς Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο είστε ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια.

Δεν έχω λόγο να το κάνω τώρα που είμαι 40 χρονών. Δεν το έκανα σε ηλικίες που θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ. Δεν μπορώ, όμως, να ανεχθώ ένα πράγμα κυρίως. Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία και, αν ήμασταν σε αντίστροφες θέσεις με τον σύντροφό μου, δεν θα τον ρωτούσε κανείς για τη σκηνοθέτιδα των Μελισσών. Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ.

Αν ήμουν εγώ η σκηνοθέτης, ποιος θα ρωτούσε πώς είναι να δουλεύετε με τη γυναίκα σας που σκηνοθετεί τη σειρά; Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό. Έχω, λοιπόν, αποφασίσει ότι δεν θα μιλάω. Μου αρέσει που μιλά εκείνος για τη σχέση μας. Φαίνεται πιο δίκαιο. Ας μιλήσει αυτός για το πώς είναι να είμαστε μαζί.

Έχει πει πολύ ωραία λόγια για εσένα πάντως.

Ο Λευτέρης είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και χαίρομαι κι εγώ πάρα πολύ. Είναι λίγο αστείο γιατί δουλεύω από το 2005 και είναι χαζό ξαφνικά να χάνω το ονοματεπώνυμό μου και να είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Δεν βγήκα χθες από τη σχολή.

Τύπου… η Λευτέραινα;

Ναι… Τραγικό! Πριν μπω στις Άγριες Μέλισσες, το έγραψαν πολλοί κάπως έτσι, εννοώντας ότι «δείτε ποια είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη των Μελισσών». Και φυσικά θα σου πω ότι έχουν γίνει και σχόλια ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου.