Άγριες Μέλισσες: Μια μακάβρια αποκάλυψη θέτει τους πάντες σε κίνδυνο

Τι θα δούμε την Πέμπτη 10/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Μια μακάβρια αποκάλυψη θέτει τους πάντες σε κίνδυνο

Λίγες στιγμές χαράς και μετά το απόλυτο σκοτάδι. Αυτή μάλλον είναι η μοίρα των κατοίκων του Διαφανίου και αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, μιας και εκεί που πάνε να χαρούν λίγο, κάτι πάντα γίνεται και χάνεται άδοξα η χαρά. Μετά τα χαρμόσυνα για την εγκυμοσύνη της Λενιώς αλλά και το μικρό προβάδισμα που κέρδισε ο Δούκας έναντι του Ακύλα, ακόμα μία ανακάλυψη έρχεται στο φως και πιάνει απροετοίμαστους τους ήρωες.

Σε ρήξη έρχονται δύο χαρακτήρες στα επόμενα επεισόδια, και νέες παρουσίες κάνουν την εμφάνιση τους. Τι θα συμβεί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά...

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις την Πέμπτη 10/3 στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 80: Ο ιερέας του νεκροταφείου δεν δέχεται να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη, προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Παράλληλα, ο Ντούνιας καταφθάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη. Η Ελένη, πιστεύοντας πως ο Ντούνιας έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει βοήθεια απ’ τον Ζάχο, αποκαλύπτοντάς του τα πάντα. Με ποια πλευρά θα ταχθεί αυτή τη φορά ο Ζάχος;

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας. Ο Δούκας κι ο Νικηφόρος επισκέπτονται τον Συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για το θέμα του αεροδρομίου, εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Ζωή θα βρει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ, μια μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση…

Στη «φόρα» στοιχεία που καίνε τον Ακύλα - Τον ξεμπροστιάζουν Ζωή και Αιμιλία

Αυτό κι αν θα είναι η απόλυτη ανατροπή! Στις Άγριες Μέλισσες, η Αιμιλία αποφασίζει και ανοιχτά πλέον να ταχτεί κατά του Ακύλα και για πρώτη φορά δείχνει όχι μόνο να παίρνει το μέρος της Ζωής, αλλά και να τη βοηθάει στο να τον κλείσει στη φυλακή! Ο εχθρός πρέπει να πολεμείται από μέσα, λέει η λαϊκή ρήση και οι δύο γυναίκες την ακολουθούν πιστά! Θα καταφέρουν όμως να το πετύχουν; Ποιος θα είναι εκείνος που θα σταθεί εμπόδιο; Ολες οι απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο κλοιός γύρω από τον Ακύλα όσο πάει και στενεύει περισσότερο, αν και ο αδίστακτος άντρας έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρός για να... πέσει τόσο εύκολα! Κάθε φορά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή, αλλά για πόσο ακόμα; Πόσο ακόμα θα μπορεί να τους έχει όλους υποχείριό του; Και για πόσο θα μένουν κρυφά τα πραγματικά σατανικά του σχέδια; Εκτός αυτού, αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τους συμμάχους του, όπως ο Ντούνιας που πολλές φορές τον έχει προειδοποιήσει πως δεν μπορεί να καλύπτει όλες τις παρανομίες του, αλλά και τον Μελέτη, ο οποίος δεν βάζει κανέναν πιο πάνω από τον Δούκα.

Ζωή Λευτέρης Άγριες Μέλισσες

Τώρα σειρά έχει και η Αιμιλία, η οποία αποφασίζει όχι μόνο να ταχθεί κατά του, αλλά και να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον στείλουν μια και καλή στη φυλακή! Και ναι, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται αυτό, η Αιμιλία έχει ανοίξει πλέον τα μάτια της και έχει καταφέρει να δει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Η κατάσταση με τη Ζωή και τα παιδιά του έχει πια ξεφύγει και η δασκάλα θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να υποφέρει για το κακό που έχει προκαλέσει. «Κατάλαβα ότι είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος για να μην πω άρρωστος! Θα σε βοηθήσω εγώ, Ζωή! Αυτή τη φορά θα σε βοηθήσω να γλιτώσεις από τον Ακύλα! Κι εσύ και τα παιδιά και όλοι μας», υπόσχεται η Αιμιλία στη Ζωή και η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που μόλις έχει γίνει. «Εσύ θα πας κόντρα στον Ακύλα; Που τον έχεις σαν Θεό σου; Τι σ’ έπιασε ξαφνικά», τη ρωτάει και εκείνη της απαντάει:

«Είχες δίκιο, Ζωή, και ως ένα σημείο έχω φταίξει για όσα έχεις περάσει! Ομως αυτή τη στιγμή, αν θέλουμε τον κλείσουμε φυλακή, έχουμε μόνο η μια την άλλη! Πρέπει να είμαστε προσεκτικές σε κάθε μας κίνηση για να μην του τραβήξουμε την προσοχή και μας ανακαλύψει! Αλλιώς τότε αλίμονό μας». Η Ζωή συγκινείται από τη στάση που κρατάει η αδελφή της και μάλιστα υπέρ της και ίσως για πρώτη φορά δεν νιώθει πως είναι μόνη της!