Σκοτωμός στις Άγριες Μέλισσες: "Αν μιλήσεις θα σε θάψω!"

Ο Μελέτης απειλεί την Αντιγόνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκοτωμός στις Άγριες Μέλισσες:

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί το σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Άγριες Μέλισσες! Μετά το σημερινό επεισόδιο θα γίνει το έλα να δεις! Η Αντιγόνη έχει στα χέρια της ένα δυνατό χαρτί: Την ενοχή του Δούκα για τον φόνο του Θέμελη! Κανείς δεν ξέρει αν θα χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία προς όφελός της, αλλά ο Μελέτης επεμβαίνει προκειμένου να προστατεύσει για άλλη μια φορά τον Δούκα.

Η Μυρσίνη παρασύρεται από την πρόταση που της κάνει ο Ακύλας και δέχεται να συνεργαστεί μαζί του, υπό τον όρο να μην προκαλέσει κακό στον άντρα της, στην οικογένειά της αλλά και στην περιουσία τους. Δεν υπολόγισε, όμως, πως ο Ακύλας είναι ένας αδίστακτος άντρας, που προκειμένου να φτάσει στον σκοπό του μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα:

Από την Γιάννα Παπανικολάου

«Σταμάτα να του πηγαίνεις κόντρα και κάνε τον να σε εμπιστευτεί ξανά! Πήγαινε με τα νερά του! Αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα, δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά και θα βγούμε εμείς οι χαμένοι! Για την ακρίβεια, εσύ θα βρεθείς στη φυλακή αν αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και πει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη», του λέει. Την ίδια ώρα, όμως, ο Ακύλας κάνει την κίνηση-ματ εναντίον του Δούκα και επισκέπτεται την Αντιγόνη στο σπίτι της. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει:

«Η υπομονή είναι αρετή! Αφησέ με να περάσω και θα μάθεις». Ο Ακύλας μπαίνει κατευθείαν στο θέμα: «Πόσα ξέρεις άραγε για τον Δούκα Σεβαστό; Τον άρχοντα του κάμπου; Τίποτα, θα σου έλεγα εγώ! Ρίσκαρες τη ζωή σου, την καριέρα σου, τα πάντα για έναν δολοφόνο», ισχυρίζεται και εκείνη προσπαθεί να τον διώξει: «Δεν καταλαβαίνω τι λες και τι θέλεις από εμένα, αλλά σε παρακαλώ πολύ να φύγεις τώρα από το σπίτι μου». Ο Ακύλας συνεχίζει: «Θα φύγω, αγαπητή μου, αλλά μάθε πρώτα πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του Θέμελη κι εσύ ψευδομαρτύρησες για έναν φονιά!

Αραγε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στη ζωή σου αν μαθευτεί; Κρίμα είναι μια τόσο όμορφη γυναίκα να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή! Αν, όμως, παραδεχτείς πως ψευδομαρτύρησες, τότε θα φροντίσω εγώ με τις γνωριμίες μου να τη βγάλεις καθαρή! Σκέψου την πρότασή μου και θα περιμένω απάντησή σου σύντομα», της λέει και φεύγει. Η Αντιγόνη σοκάρεται με όσα ακούει και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να της επιβεβαιώσει τα όσα άκουσε είναι η Πηνελόπη. Ετσι την επισκέπτεται για να μάθει την αλήθεια. Και η κόρη των Σεβαστών της τη λέει, προκαλώντας της ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Η Αντιγόνη μετά από όλα αυτά εγκαταλείπει τον Δούκα. Από την άλλη, εκείνος βρίσκει ένα σημείωμά της όπου του λέει όσα έμαθε και ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά μάταια. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της πέφτει στο κενό και ο κίνδυνος για τον Δούκα είναι και πάλι ορατός. Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα, ενώ ο Μελέτης που βρίσκει την Αντιγόνη, αναλαμβάνει να την αντιμετωπίσει: «Αν μιλήσεις ή πεις σε κάποιον για τον Θέμελη και τον Δούκα, θα σε θάψω! Δεν θα σε λυπηθώ επειδή είσαι γυναίκα! Φρόντισε να φερθείς έξυπνα, αλλιώς θα μπλέξεις άσχημα! Μείνε μακριά από αυτό». Η Αντιγόνη τρομοκρατείται, αλλά μένει να δώσει την απάντησή της στην πρόταση του Ακύλα και η τύχη του Δούκα βρίσκεται πια στα χέρια της.

Στα μαχαίρια Κωνσταντής και Δρόσω

Στα χέρια του Κωνσταντή θα πέσει μια εφημερίδα στην οποία θα φέρει τον τίτλο «Το νέο αστέρι της οθόνης, η Δρόσω Σταμίρη ζευγάρι με τον παραγωγό της ταινίας», συνοδευόμενη από μια κοινή τους φωτογραφία σε τρυφερό τετ α τετ από τα γυρίσματα! Ο Κωνσταντής γίνεται έξω φρενών και φεύγει αμέσως να πάει να τη βρει και ζητάει εξηγήσεις, αλλά και εκείνη σοκάρεται όταν το βλέπει και δεν ξέρει τι να πει. Στη συνέχεια εκείνος επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα και εκείνος τον διαβεβαιώνει πως θα μάθει τι έχει συμβεί! Μετά από αυτό το σκηνικό, η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως περνάει ξανά κρίση και οι δυο τους αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως τελικά είναι πολλά αυτά που τους χωρίζουν.