Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο, η εγκυμοσύνη και η μεγάλη ανακάλυψη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 9/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο, η εγκυμοσύνη και η μεγάλη ανακάλυψη

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 9/3 επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς τα παιδιά, ο Σέργιος, ο Φώτης και ο Ζαχαρίας κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη, που σκοπεύουν να κρατήσουν κρυφή.

Όσα θα δούμε σήμερα 9/3 στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας, όπως πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από όλους, ενώ η Μυρσίνη είναι έτοιμη να κουβεντιάσει την πρόταση που της έκανε ο μεγαλοεργολάβος. Την ίδια ώρα ο Δούκας προσπαθεί να βρει μια λύση με το θέμα του αεροδρομίου και ζητά από την Αντιγόνη να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.

Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην Πανδώρα για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν. Ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω.

Παράλληλα, ο Παπά Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του και να προχωρήσει το σχέδιο γνωριμίας του με τον παπα Νικόλα στη Μαραθέα, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη.

Ο Κωνσταντής με το Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίσουν τους αγρότες στις Καρυές αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα.

Στη «φόρα» στοιχεία που καίνε τον Ακύλα - Τον ξεμπροστιάζουν Ζωή και Αιμιλία

Αυτό κι αν θα είναι η απόλυτη ανατροπή! Στις Άγριες Μέλισσες, η Αιμιλία αποφασίζει και ανοιχτά πλέον να ταχτεί κατά του Ακύλα και για πρώτη φορά δείχνει όχι μόνο να παίρνει το μέρος της Ζωής, αλλά και να τη βοηθάει στο να τον κλείσει στη φυλακή! Ο εχθρός πρέπει να πολεμείται από μέσα, λέει η λαϊκή ρήση και οι δύο γυναίκες την ακολουθούν πιστά! Θα καταφέρουν όμως να το πετύχουν; Ποιος θα είναι εκείνος που θα σταθεί εμπόδιο; Ολες οι απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο κλοιός γύρω από τον Ακύλα όσο πάει και στενεύει περισσότερο, αν και ο αδίστακτος άντρας έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρός για να... πέσει τόσο εύκολα! Κάθε φορά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή, αλλά για πόσο ακόμα; Πόσο ακόμα θα μπορεί να τους έχει όλους υποχείριό του; Και για πόσο θα μένουν κρυφά τα πραγματικά σατανικά του σχέδια; Εκτός αυτού, αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τους συμμάχους του, όπως ο Ντούνιας που πολλές φορές τον έχει προειδοποιήσει πως δεν μπορεί να καλύπτει όλες τις παρανομίες του, αλλά και τον Μελέτη, ο οποίος δεν βάζει κανέναν πιο πάνω από τον Δούκα.

Ζωή Λευτέρης Άγριες Μέλισσες

Τώρα σειρά έχει και η Αιμιλία, η οποία αποφασίζει όχι μόνο να ταχθεί κατά του, αλλά και να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον στείλουν μια και καλή στη φυλακή! Και ναι, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται αυτό, η Αιμιλία έχει ανοίξει πλέον τα μάτια της και έχει καταφέρει να δει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Η κατάσταση με τη Ζωή και τα παιδιά του έχει πια ξεφύγει και η δασκάλα θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να υποφέρει για το κακό που έχει προκαλέσει. «Κατάλαβα ότι είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος για να μην πω άρρωστος! Θα σε βοηθήσω εγώ, Ζωή! Αυτή τη φορά θα σε βοηθήσω να γλιτώσεις από τον Ακύλα! Κι εσύ και τα παιδιά και όλοι μας», υπόσχεται η Αιμιλία στη Ζωή και η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που μόλις έχει γίνει. «Εσύ θα πας κόντρα στον Ακύλα; Που τον έχεις σαν Θεό σου; Τι σ’ έπιασε ξαφνικά», τη ρωτάει και εκείνη της απαντάει:

«Είχες δίκιο, Ζωή, και ως ένα σημείο έχω φταίξει για όσα έχεις περάσει! Ομως αυτή τη στιγμή, αν θέλουμε τον κλείσουμε φυλακή, έχουμε μόνο η μια την άλλη! Πρέπει να είμαστε προσεκτικές σε κάθε μας κίνηση για να μην του τραβήξουμε την προσοχή και μας ανακαλύψει! Αλλιώς τότε αλίμονό μας». Η Ζωή συγκινείται από τη στάση που κρατάει η αδελφή της και μάλιστα υπέρ της και ίσως για πρώτη φορά δεν νιώθει πως είναι μόνη της!