«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για τον Αντώνη Σρόιτερ

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για τον Αντώνη Σρόιτερ

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης η είδηση πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε σε ηλικία 83 ετών το πρωί της Πέμπτης 10/3 μετά από τις επιπλοκές που αντιμετώπιζε με την υγεία του καθώς το τελευταίο διάστημα ο ίδιος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι εξέφρασαν φανερά της λύπη τους για την συγκεκριμένη είδηση που "έσκασε" σαν βόμβα ενώ κάποιοι άλλοι δεν δίστασαν ακόμη να αποκαλύψουν διάφορα γεγονότα από την προσωπική τους ζωή σε σχέση με το πρόσωπό του.

Ωστόσο, η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ "ράγισε" καρδιές καθώς θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είπε το τελευταίο του "αντίο" λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έζησε τη ζωή του στα κόκκινα. Δούλεψε σκληρά αλλά και απόλαυσε τις χαρές του πλούτου του. Έκανε deals που άλλοι δεν τολμούσαν να σκεφτούν. Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός. Του χρωστάω. Καλό ταξίδι Πρόεδρε.»

Η σπαρακτική ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ η βίλα του Κοντομηνά στην Πελοπόννησο - Χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα

Κυριολεκτικά από το πουθενά ''έσκασε'' η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά, από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 10/3 - δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία -, που προκάλεσε το σοκ του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο ίδιος είχε μια αμύθητη περιουσία εξαιτίας όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με τις οποίες απασχολούνταν, ενώ στην κατοχή του είχε πάρα πολλά ακίνητα τα οποία έβγαζε σιγά σιγά στο ''σφυρί'' εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του τον τελευταίο χρόνο.

Ένα από αυτά τα ακίνητα ήταν και το τεράστιο κτήμα του στην Πελοπόννησο, επιφάνειας 916 στρεμμάτων, με την απίστευτη βίλα που ήταν χτισμένη πάνω στην θάλασσα στην ακτή της Πελοποννήσου απέναντι από την Ύδρα και έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο Πόρτο Χέλι, στη νήσο Δοκό και στις Σπέτσες.

Αν και, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από γνωστούς μεσίτες, το ακίνητο στην Πελοπόννησο ήταν υποθηκευμένο στις τράπεζες, τελικά βρέθηκε ο τρόπος να βγει προς πώληση και η αξία του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η αξία του...4.565.981 ευρώ παρακαλώ. Ναι, καλά διαβάσατε.

Το σπίτι, το οποίο είναι χτισμένο τη δεκαετία του ’50, βρίσκεται στη χερσόνησο και λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο παραλίες του κτήματος, η μία με άσπρη άμμο και η άλλη με βότσαλο, υλικά που με ειδικά φορτία είχε μεταφέρει ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τον επίγειο παράδεισό του όταν έκανε ανακαίνιση, το 2012.

Μάλιστα, στα σχέδιά του φημολογείται ότι ήταν η κατασκευή μαρίνας, η οποία όμως δεν χτίστηκε ποτέ λόγω των αντιδράσεων από κατοίκους της περιοχής. Τα κτίσματα στην παραλία και ένας ξεχωριστός ξενώνας προσφέρουν συνολικά εννέα υπνοδωμάτια, ενώ μάλιστα κάποια άλλα οικήματα έχουν χώρο για το προσωπικό και για τους εργάτες του κτήματος.

 Ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ η βίλα του Κοντομηνά στην Πελοπόνησσο

 Ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ η βίλα του Κοντομηνά στην Πελοπόνησσο