«Μία φορά είχα κάνει μπότοξ και...» - Δε ''μασάει'' η Σόφη Ζανίνου και μιλάει ανοιχτά για την ηλικία της

«Είχα πολύ καλό DNA»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μία φορά είχα κάνει μπότοξ και...» - Δε ''μασάει'' η Σόφη Ζανίνου και μιλάει ανοιχτά για την ηλικία της

Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 10/3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μοναδικό μπότοξ, που έχει κάνει στη ζωή, το οποίο και μετάνιωσε καθώς δε μπορούσε να πάρει εκφράσεις το πρόσωπο της.

Είναι πολλά χρόνια στο χώρο του θεάτρου και τα μάτια της έχουν δει πολλά. Ιδίως το ζήτημα της εικόνας είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες. Εκείνη πάντως έχει αποφασίσει να δείχνει όσο χρονών είναι και να μην ενστερνίζεται συναδέλφους τους, που έχουν φτάσει σε ακραία σημεία για την εικόνα τους και μόνο.

Οι δηλώσεις της Σόφη Ζαννίνου για το botox

«Ό,τι έχω ποθήσει στη ζωή μου, το έχω καταφέρει, γιατί δεν ήθελα πολλά, ήθελα τα εφικτά» ομολόγησε αρχικά.

«Επειδή με τους γονείς μου δεν είχαμε σταθερή βάση ήθελα να κάνω οικογένεια, σπίτι για να έχω σταθερότητα.

Όταν άρχισα το σχολείο οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία, πήγα εσωτερική και εκεί έπαθα κατάθλιψη. Μαθήματα είναι όλα αυτά. Όλα αυτά με έκαναν αγωνίστρια, δυνατή και είπα “πάμε να πολεμήσουμε» συμπλήρωσε.

Ο χρόνος μοιάζει να μην την έχει αγγίξει καθόλου. «Είχα πολύ καλό DNA. Και η μαμά μου παρότι είναι μεγάλη γυναίκα σε εξαιρετική κατάσταση. “Ταριχευμένη είσαι;” της λέω».

«Μία φορά είχα κάνει μπότοξ στις “Πεθερές” και σε μία σκηνή έπρεπε να είμαι θυμωμένη και ήταν μάρμαρο (σ.σ. το μέτωπο) και είπα δεν είναι για εμένα αυτά. Είμαι 71 και γιατί να πω και ποιος θα με πιστέψει ότι είναι 52;».

Η εξομολόγηση της Σόφης Ζαννίνου για την αποβολή της σε καμαρίνι

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς είχε αναφέρει πως πριν από δυο χρόνια κόντεψε να χάσει την ζωή της. Μιλώντας για τις συνεργασίες που έχει κάνει, η Σόφη Ζαννίνου είπε: «Μόνο από δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα σε συνεργασίες.

Και ήταν και οι δύο άνδρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχε επιτυχία και ίσως αυτό να ήταν ασυγχώρητο. Δεν είχαμε να μοιράσουμε τίποτα. Πολύ γνωστοί κωμικοί, ο ένας έχει πεθάνει και ο άλλος κοντά είναι, είμαι και μεγαλοκοπέλα, στα 71 είμαι».

Για τον πατέρα της, είπε: «Ήταν σκληρός άνθρωπος και αυστηρός. Επίσης ήταν μανιακός με την ώρα, και για αυτό είμαι και εγώ έτσι. Πάντα πάω ένα τέταρτο νωρίτερα στα ραντεβού μου. Έχω φάει χαστούκια έξω από την “Παλιά Αθήνα” από τον πατέρα μου γιατί άργησα να πάω στην πρόβα.

Όταν γεννήθηκα δεν ήθελε κορίτσι, και όταν ήρθε στο μαιευτήριο ο πατέρας μου απαγορευόταν να με δει. Έδωσε ένα πενηντάρικο σε μια νοσοκόμα για να με δει, και όταν είδε ότι είμαι κορίτσι ζήτησε το πενηντάρικο πίσω!», περιέγραψε γελώντας.

«Στον έρωτα οι επιλογές μου δεν ήταν πάντα επιτυχημένες. Δεν είχα επιτυχία, δεν είχα σουξέ. Έκανα λάθος επιλογές. Βέβαια βρέθηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους που όμως δεν ήταν γεννημένοι για αυτό. Ήταν για άλλες σχέσεις. Έχω συγχωρήσει πράγματα και δεν έχω μετανιώσει. Δε σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ. Έχω χωρίσει από το 2003.».

Τέλος, η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε και μια πολύ δύσκολη στιγμή που έζησε τη διάρκεια παράστασης: «Όταν έπαιζα με το Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι. Πήγα στο νοσοκομείο την ίδια μέρα, και την επομένη συνέχισα κανονικά την παράσταση».