«Για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε...» - ''Κόλαφος'' η Πόπη Τσαπανίδου στο δελτίο του Open

Το λάθος αποκαταστάθηκε αμέσως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε...» - ''Κόλαφος'' η Πόπη Τσαπανίδου στο δελτίο του Open

Tην Πόπη Τσαπανίδου είδαμε σε μια σκηνή διόρθωσης το βράδυ της Τετάρτης 9/3 στο δελτίο του Open, που συζητούσε αναφορικά με την Ουκρανία με εκλεκτούς καλεσμένους. Η δημοσιογράφος αντιμετωπίζοντας το θέμα με μεγάλη σοβαρότητα και άγχος, έφτασε κάποια στιγμή στο αμήν για άλλον όμως λόγο.

Ο ναύαρχος εν αποστρατεία Ιωάννης Εγκολφόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα, που πήραν μέρος για την ενημέρωση σχετικά με τον πόλεμο. Ενώ λοιπόν απευθυνόταν στην Τσαπανίδου, έλεγε λάθος το επίθετο της με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να μην κρατηθεί και να τον διορθώσει δύο φορές.

Το σχόλιο της Πόπης Τσαπανίδου και η οn air διόρθωση

“Τσαπανίδου” του είπε η Πόπη Τσαπανίδου κι εκείνος της απάντησε “ναι, συγγνώμη“. “Μην ανησυχείτε καθόλου” πρόσθεσε η ίδια.

Με τον ναύαρχο να επιμένει και αφού είχε πει λάθος το όνομά της αρκετές φορές, η Πόπη Τσαπανίδου είπε χαριτολογώντας: “Κύριε ναύαρχε είναι Τσαπανίδου και όχι Τσοπανίδου. Ξέρετε, επειδή για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε σ’ αυτή τη ζωή“.

“Ζητώ συγγνώμη κυρία Τσαπανίδου, έχετε δίκιο” απάντησε ο κ. Εγκολφόπουλος, με τη δημοσιογράφο να του λέει πως αστειεύεται “για να χαλαρώσουμε και λίγο μέσα σ’ αυτό το…”.

Η ταραχή της δημοσιογράφου λόγω της μετάδοσης του πολέμου στην Ουκρανία

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα ακούσετε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, οι ήχοι από την Μαριούπολη όπου βρίσκεται ο Σωτήρης Δανέζης ήταν "ανατριχιαστικοί".

Έτσι, η Πόπη Τσοπανίδου είπε χαρακτηριστικά on air: «Να πούμε πραγματικά ότι ανατριχιάζουμε από τη μετάδοση που κάνεις με τον ήχο αυτό στο βάθος, ο φρικτός ήχος του πολέμου μας κάνει και ανατριχιάζουμε ακόμη και εδώ στην Ελλάδα». Από την άλλη, "ανατριχιάζει" η στιγμή που δημοσιογράφος βλέπει on air το σπίτι της να βομβαρδίζεται