"Χαμός" στο σπίτι της Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη της για τις κόρες της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Πριν από λίγο η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, ωστόσο λίγο αργότερα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» ότι και οι τρεις κόρες της – Λάουρα, Βαλέρια αλλά και η πιο μικρή, η Μαρίνα – μπαίνουν στην κουζίνα και σήμερα 10/3 αναμένεται να γίνει "χαμός στο σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά σήμερα τη συνταγή την παίρνω και τη δίνω σπίτι μου, θα τη δώσω στα παιδιά μου και θα τους πω «ποιος θα με εντυπωσιάσει από τους τρεις σας» η συνταγή είναι απλή και σας αρέσει να κάνετε πραγματάκια και με τη μάνα που μεγαλώνουν, εννοείται, για εμάς το μακαρόνι είναι το νούμερο ένα στο σπίτι μας…»

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Πήρε κιλά και το αποκάλυψε στο αέρα της εκπομπής της - «Τα ρούχα μου τεντώνουν, είναι στενά…»

Μπορεί το πρωί να "έσκασαν" τα άσχημα νέα, ωστόσο το ένα μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» κράτησε συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές. Η ίδια αρκετές φορές έχει κάνει διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά δεν δίστασε να αναφερθεί για τα κιλά που έχει πάρει αφού ανέφερε ότι την κάποιες φορές παίρνει δύο με τρία κιλά και μετά κόβει κάποιες τροφές και τα χάνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Μου έχουν σπάσει τη μύτη τα λουκάνικα… Δεν μας λυπάσαι! Δεν βλέπεις που τα ρούχα πια τεντώνουν πάνω μας;

Εγώ έβαλα ένα λευκό και είναι τόσο στενό το φόρεμα που λέω "θα το φάω το σάντουιτς", όταν όμως έχω ωραίες γεύσεις δεν σκέφτομαι αν θα παχύνω αλλά να το απολαύσω. Όταν βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, ξέρω ότι πρέπει να μαζευτώ αλλά την απόλαυση του φαγητού δεν τη χάνω…»