"Τώρα συγκινούμαι..." - Η σπάνια κοινή συνέντευξη της Πέγκυς Σταθακοπούλου με την κόρη της

"Η κόρη μου με αγαπάει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/3, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" μαζί με την κόρη της, Χριστίνα, και έδειξαν στον κόσμο την πολύ δεμένη σχέση τους, ενώ η δεύτερη αποκάλυψε τα όνειρά και τις ασχολίες της.

«Από μικρή ήξερα ότι ο κόσμος γνωρίζει τη μαμά μου, μας σταματούσαν στο δρόμο και μας μιλούσαν. Αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα και εκτίμησα τη δουλειά της, και τώρα συγκινούμαι», λέει η κόρη της.

Δικός της στόχος δεν είναι η υποκριτική, αλλά η Ιατρική, ενώ σημαντική είναι και η ενασχόλησή της με τον στίβο. Σ΄αυτό έμοιασε σίγουρα στη μητέρα της, η οποία γυμνάζεται ακόμη και τώρα (δείτε την να κάνει σανίδα).

Η μητέρα της, μάλιστα, δηλώνει την υποστήριξη της σε όποια απόφαση λαμβάνει η Χριστίνα, καθώς πολλές φορές τα οι καταστάσεις αλλάζουν, όπως και οι αποφάσεις: «Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν από νωρίς τα παιδιά μας με τι θέλουν να ασχοληθούν. Εγώ σπούδασα Νομική και κατέληξα να είμαι ηθοποιός» και συνεχίζει: «Ο χώρος της υποκριτικής είναι απαιτητικός. Θα είμαι δίπλα στη Χριστίνα για ό,τι αποφασίσει, αλλά μπορώ να έχω τις ανησυχίες μου».

Ένας λόγος για τον οποίο η σχέση τους είναι τόσο στενή πιθανότατα να οφείλεται στο πόσο ήθελε η ηθοποιός να αποκτήσει ένα παιδί και πόσο πάλεψε γι΄ αυτό, ενώ η δική της αγάπη αντανακλάται και από την κόρη της: «Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα»

Η κοινή συνέντευξη της Πέγκυς Σταθακοπούλου με την κόρη της

«Για πολύ καιρό όποτε έκλαιγε το μωρό μου, έκλαιγα και εγώ»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με αφορμή την παράσταση «Λευκό δωμάτιο» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε επίσης , στην απόφαση να φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί καθώς και στον χωρισμό της.

«Οι ήττες μας πεισμώνουν να ξαναδοκιμάζουμε και γνωρίζουμε καλύτερα εμάς. Έχω χάσει δουλειές που επιθυμούσα και λαχτάρησα ρόλους που τους έπαιξε άλλος».

«Υπήρξαν φορές που η προτεραιότητα ήταν η ζωή μου. Όπως όταν ήθελα να κάνω παιδί και δυσκολευόμουν. Κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα και έχει παλέψει, αισθάνεται ότι κέρδισε ένα μεγάλο αγώνα.

Όσο προσπαθούσα να γίνω μητέρα, ένιωθα πως θα γίνω. Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να μου πουν ότι είμαι έγκυος. Έγινα μεγάλη μητέρα, δεν ήμουν μπέμπα. Για πολύ καιρό όποτε έκλαιγε το μωρό μου, έκλαιγα και εγώ».

«Ο χωρισμός μου νομίζω δεν επηρέασε την κόρη μου. Αυτό προϋποθέτει να λέμε την αλήθεια. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ. Άλλωστε είμαι παντρεμένη ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο».