Καλό Μεσημεράκι: Το παράπονο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ - «Νιώθω βλήμα...»

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Το παράπονο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ - «Νιώθω βλήμα...»

Έξαλλος με τα γραφικά των ενημερωτικών εκπομπών είναι τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος καλείται πλέον να τα σχολιάζει καθώς έχουν γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Εκτός από τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, το απόγευμα της Πέμπτης 10/3 στην εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, ο αγαπημένος παρουσιαστής σχολίασε και τα γραφικά του Αντώνη Σρόιτερ.

Ο παρουσιαστής με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε το παράπονό του απέναντι στον ΣΚΑΙ, την ίδια ώρα που φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια για project στο οποίο θα συμμετάσχει.

Τα επικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τα γραφικά των ενημερωτικών εκπομπών

«Μας έχουν στείλει από το Φάληρο τα γραφικά του Ευαγγελάτου; Της Σίας Κοσιώνη; Και η Σία έχει ωραία γραφικά. Αν δεν έρθουν γραφικά να το γυρίσω στην ψυχαγωγία, δεν μπορώ να στηρίξω τόση ενημέρωση χωρίς γραφικά. Νιώθω βλήμα στην τοποθεσία Μελίσσια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

«Ενημερώνω τον κόσμο ότι η εκπομπή αυτή ζει από τις άλλες εκπομπές και όλες οι άλλες εκπομπές παίζουν πόλεμο. Εγώ κρατάω ότι δεν έχω γραφικά. Κάθε μέρα μου ανεβαίνει παραπάνω η πίεση, δεν ακούνε όμως από το Φάληρο»

Έτσι προκάλεσε τον ΣΚΑΪ να του φέρουν γραφικά να… περνάει η ώρα του αφού σχολιάζει αποσπάσματα ενημερωτικών εκπομπών.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κράτησε για άλλη μια ημέρα συντροφιά στους αγαπημένους του τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν κρατήθηκε και έριξε τις σπόντες του προς το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αυτά που δεν τα περιμένεις. Δεν περίμενα ποτέ να περάσω στην ενημέρωση και με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να το καταλάβω. Ευχαριστώ πάρα πολύ την καναλάρα! Εμπεριστατωμένη ενημέρωση και αντικειμενική. Και έγκαιρη και έγκυρη». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει φανερά για τον πόλεμο στην Ουκρανία.