Ξαναβρήκε τον εαυτό της η Βικτώρια Καρύδα - Η βόλτα στα μαγαζιά με την φίλη της

Φωτογραφίες από της έξοδό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαναβρήκε τον εαυτό της η Βικτώρια Καρύδα - Η βόλτα στα μαγαζιά με την φίλη της

Η Βικτώρια Καρύδα εντοπίζεται σε έξοδο με την φίλη της να ψωνίζουν στο Μαρούσι. Η ίδια το 2018 έχασε τον σύντροφό της με βίαιο τρόπο γι΄αυτό και είχε διακόψει την παρουσία της στο My Style Rocks και χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμη και σήμερα παλεύει να δικαιώσει τον σύντροφό της και να αφήσει πίσω όσα της θυμίζουν το τραγικό τέλος του Γιάννη Μακρή. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο όσο η δίκη συνεχίζεται.

Οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα στην έξοδο με την φίλη της

Η Βικτώρια Καρύδα και η φίλη της

Σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Βικτώρια Καρύδα στην Σάσα Σταμάτη και το Secret, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει στην Ελλάδα μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Μπορεί να αποδόθηκε δικαιοσύνη και οι δολοφόνοι του αγαπημένου της να βρίσκονται στην φυλακή, ωστόσο το πανέμορφο μοντέλο εξηγεί πως δεν μπορεί να κάνει μία νέα αρχή και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την Ελλάδα με τα παιδιά της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη.

Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος», ανέφερε χαρακτηριστικά.