Eurovision 2022: Οι δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Οι δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» παραχώρησε συνέντευξη η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022 στο Τορίνα της Ιταλίας. Δείτε επίσης εδώ το πρόσωπο "φωτιά" που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, τα γυρίσματα του τραγουδιού «Die together»,πραγματοποιήθηκαν στην Σύμη όπου ο ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας επέλεξε να μη δημιουργήσει μια συνηθισμένη πλοκή που έχουν συνήθως αντίστοιχα video clip. Πιο συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι ένα νεαρό ζευγάρι που επισκέπτεται το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Οι δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη για την Eurovision 2022

«Τα στοιχήματα μας θέλουν 2η θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision 2022 -Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Σύμη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο. Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision, αλλά για το άλμπουμ μου.

Αναφορικά με τα στοιχήματα που την θέλουν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε: «Το είδα αλλά η ομάδα μας λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ γιατί με κάνουν tag στο Instagram. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς».