Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις» - Το δημοσίευμα που έκανε έξαλλο τον Αντώνη Λουδάρο

«Ήταν αληθινό και πατάω να δω την είδηση και έλεγε πως...»

«Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις» - Το δημοσίευμα που έκανε έξαλλο τον  Αντώνη Λουδάρο
News 10.03.2022 18:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης 10/3 ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα που τον εξόργισε πριν από λίγο καιρό.

Το δημοσίευμα που ενόχλησε τον Αντώνη Λουδάρο

«Γέλασα πάρα πολύ όταν κάποια στιγμή κάτι πάταγα για να βρω κάποια στοιχεία για μένα, γιατί δεν έχω βιογραφικό και διάβασα «ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε». Παναγία μου, λέω.

Ήταν αληθινό και πατάω να δω την «είδηση» και έλεγε πως πέθανα με αυτό που άκουσα! Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες πολλές» σχολίασε ο Αντώνης Λουδάρος που πρόσφατα μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά! Δυστυχώς...»

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στην δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες του καλλιτεχνικού χώρου ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για το θέμα της οικογένειας.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, σοκαριστήκατε από τη σοβαρότητά τους;

Σοκαρίστηκα και αηδίασα με τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων. Μπορεί να γνωρίζεις ότι υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος. Αν δε, αποδειχτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν κάνει όλα αυτά, γιατί αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο όχι εγώ, είναι πραγματικά αηδιαστικά ο τρόπος και το μέγεθος. Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά. Δυστυχώς ο άνθρωπος κρύβει ένα τέρας μέσα του.

Αντώνης Λουδάρος συνέντευξη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Αντώνης Λουδάρος κατάφερε να αδυνατήσει με αυστηρή δίαιτα - Έτσι παραμένει σταθερός στα κιλά του

Αντώνης Λουδάρος: Έριξε τα «καρφιά» του για το J2US - «Για τη φωνή διαγωνιζόμαστε όχι για το στιλ»

Share