Θρήνος για τον Αντώνη Ρέμο

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον Αντώνη Ρέμο

Από την ζωή έφυγε το πρωί της Πέμπτης 10/3 ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με πολλά προβλήματα υγείας. Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια, εκτός από τον Γιώργο Τσαλίκη, ήταν και ο Αντώνης Ρέμος.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δυο κοινές τους φωτογραφίες από τον γάμο του.

Το αντίο του Αντώνη Ρέμου στον Δημήτρη Κοντομηνά

«Αγαπημένε μας Δημήτρη θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αγκάλιασες με την αγάπη σου την οικογένειά μου. Καλό ταξίδι στην ψυχή σου στο φως αδερφέ μας» έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

Θρήνος για τον Αντώνη Ρέμο

Οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Δημήτρη Κοντομηνά και το "στίγμα" που άφησαν πίσω τους

Θλίψη έχει προκαλέσει σε συγγενείς αλλά και φίλους η είδηση πως το πρωί της Πέμπτης 10/03 ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 83 ετών μετά από τις επιπλοκές που έχει με την υγεία του καθώς νοσηλευόταν για αρκετό χρονικό διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Μάλιστα, οι αφηγήσεις από γνωστά άτομα της τηλεόρασης έχουν ήδη ξεκινήσει για όσους τον έζησαν από κοντά. Από την άλλη, ο ίδιος πέρα από το σπουδαίο του έργο ως Έλληνας επιχειρηματίας απασχολήσει επίσης αρκετά με την προσωπική του ζωή καθώς δεν είχε κρύψει το γεγονός πως αγαπούσε ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο.

Μάλιστα, πολλές από αυτές άφησαν το δικό τους στίγμα στην ζωή του καθώς μεταξύ άλλων σε παλιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως; «Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους».

Φρίντα Κοντομηνά

Η Φρίντα Κοντομηνά ήταν θεωρητικά η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του σε ηλικία μόλις 20 ετών, καθώς ο έρωτάς τους ήταν παράφορος. Μάλιστα, καρπός του έρωτά τους ήταν και το ένα κοριτσάκι που απέκτησαν μαζί την Μαρία. Ωστόσο, η ίδια απέκτησε άλλο ένα παιδί και με τον Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Η πρώτη σύντροφος του Κοντομηνά, Φρίντα

Ο δεύτερος γάμος με την Μαίρη

Καιρό μετά τον χωρισμό τους, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανεβαίνει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η Μαίρη ήταν η γυναίκα που του είχε κλέψει κεντρίσει το ενδιαφέρον βέβαια ο γάμος τους όμως δεν κράτησε για πολύ.

Ο τρίτος γάμος που δεν έγινε ποτέ…

Μετά το δεύτερο διαζύγιο με την Μαίρη, ένα πρόβλημα υγείας οδηγεί τον Δημήτρη Κοντομηνά στη γνωριμία με την φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου. Σε πολύ σύντομο διάστημα, όπως έγινε τότε γνωστό, πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Όλοι περίμεναν έναν τρίτο γάμο για τον επιχειρηματία, ωστόσο το ζευγάρι χωρίζει αιφνιδίως το 2006, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Πόλυ Ζησοπούλου

Η Τζίνα Ξανθάκη

Ακολουθεί η Τζίνα Ξανθάκη, η Κρητικιά που ασχολούνταν με το real estate. Τότε και πάλι, πολλοί έκαναν λόγο για έναν επικείμενο γάμο του Δημήτρη Κοντομηνά, ωστόσο ο ίδιος τους διέψευσε.

Η σχέση που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το 2012 "έσκασε" η πιο πολυσυζητημένη σχέση στην sowbiz μεταξύ Δημήτρη Κοντομηνά και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2013, σε μια θεατρική παράσταση. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη.

Έναν χρόνο μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Οι κοινές εμφανίσεις συνεχίζονται. Μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίζουν, με μία άλλη ξανθιά να μπαίνει στη ζωή του καναλάρχη.

Σπυροπούλου - Κοντομηνάς

Σπυροπούλου - Πρώην σύντροφος Κοντομηνά

Η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά, Λόρι Χόλκομπ

Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την τελευταία του σύντροφο, Λόρι Χόλκομπ έγινε στην Αίγλη Ζαππείου, ενώ ακολουθούν συχνές έξοδοι. Η ίδα ήταν τότε μόλις 56 ετών, ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου με μία κόρη.

Τελευταία σύντροφος του Κοντομηνά

Κοντομηνάς με την τελευταία του σύντροφο

Αποκλειστική φωτογραφία Κοντομηνά