Νότης Χριστοδούλου: «Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος» - Η αναφορά στην σεξουαλική του ταυτότητα

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νότης Χριστοδούλου: «Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος» - Η αναφορά στην σεξουαλική του ταυτότητα

Για την σεξουαλική του ταυτότητα μίλησε ανοιχτά πριν λίγο καιρό ο Νότης Χριστοδούλου, τον οποίο γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Fame Story.

Ο ίδιος μάλιστα πριν μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν, αναφέροντας πως πλέον δε νιώθει φόβο για τίποτα.

Η ανάρτηση του Νότη Χριστοδούλου για την σεξουαλική του ταυτότητα

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο. Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη…

Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές.

Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη. Την ανταποδίδω με μια παιδική μου ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Η ανάρτηση του Νότη Χριστοδούλου για την σεξουαλική του ταυτότητα

"Χίλιες φορές να είχα ομοφυλόφιλο πατέρα!"

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 2/3, ο γλυκύτατος Νότης Χριστοδούλου, μια εξαιρετικά συμπαθητική φιγούρα της ελληνικής showbiz και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση που πήρε να αναφερθεί σε συνέντευξή του στη σεξουαλικότητά του, για το "παράπονο" που είχε από τη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή, αλλά και για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του.

«Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου. Τότε μου είπε τις μεγαλύτερές του ανημποριές. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να α είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα, που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου» είπε ο Νότης Χριστοδούλου.

Αν πάρουμε όλη μου την πορεία εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου» συμπλήρωσε επίσης.