Η Σμαράγδα Καρύδη άρμεξε κατσίκα - Απίστευτα περιστατικά στην πρεμιέρα του Night Out

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην πρώτη του παρουσίαση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Σμαράγδα Καρύδη άρμεξε κατσίκα - Απίστευτα περιστατικά στην πρεμιέρα του Night Out

Πρεμιέρα έκανε μετά από πολλές ακυρώσεις η νέα βραδινή εκπομπή του mega, Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και καλεσμένη την Σμαράγδα Καρύδη. Πρωτοφανές και πολύ ενδιαφέρον φάνηκε να είναι το νέο παιχνίδι, που ανέλαβε το μεγάλο κανάλι.

Ο Θεοχάρης στο ρόλο του παρουσιαστή έδειξε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, γεμάτο ενέργεια και ένταση. Είναι η φύση της εκπομπής τέτοια, πρόκειται για ένα format με πολλές εναλλαγές. Όσα για την πρώτη καλεσμένη, την Σμαράγδα είχαν πολύ χημεία μεταξύ τους καθώς η ηθοποιός ανταπεξήλθε πολύ καλά στις δοκιμασίες, το παιχνίδι θάρρος ή αλήθεια, το άρμεγμα κατσίκας και πολλά άλλα.

Όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα του Night out

Το άκυρο της Μενεγάκη στη νέα εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» θέλησε να αποκαλύψει σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινε η ίδια καλεσμένη. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τον καλεσμένο της, ο οποίος ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να παρουσιάσει της εκπομ0πή «Night Out», όπου είναι γεμάτη περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις Ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι της αρέσει να τα βλέπει αλλά δεν θα τα έκανε ποτέ, οπότε καλεσμένη του δεν θα τη δούμε!