Night Out: Το τηλεφώνημα της Καρύδη στον Καπουτζίδη - «Υπάρχει καμιά περίπτωση να...»

Του ζήτησε «συμμετοχή στη νέα του σειρά» για να ανέβαινουν οι followers

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out: Το τηλεφώνημα της Καρύδη στον Καπουτζίδη - «Υπάρχει καμιά περίπτωση να...»

Πρεμίερα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 10/3 το Night Out στις οθόνες του MEGA και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συνάντησε την παλιά του γνώριμη Σμαράγδα Καρύδη. Οι ερωτήσεις και τα παιχνίδα πολλά. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια», όπου αποκάλυψε κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής της. Παράλληλα την είδαμε σε δραστηριότητες που δεν την είχαμε συνηθίσει, όπως το άρμεγμα μιας κατσίκας.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως «ναι, έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου». Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως έχει αγοράσει κάποια προϊόντα από sex shop.

Το τηλεφώνημα της Σμαράγδας Καρύδη στον Γιώργο Καπουτζίδη

Όμως το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο με αλήθειες και όταν ήρθε η σειρά του του «θάρρους» η Σμαράγδα Καρύδη κλήθηκε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης, προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθοι του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;» ανέφερε, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της, η ηθοποιός στη νέα late night εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι. «Το σκυλί ο Γιάννης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Σέρρες»: Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς του Καπουτζίδη με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση. Το πρωί της Δευτέρας (31/1), το Πρωινό έδειξε το πρώτο trailer της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Ο Πάνος Νάτσης μάλιστα είχε μιλήσει για τη σειρά η οποία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Μαζί του πρωταγωνιστής στη σειρά είναι και ο Γιώργος Γάλλος, ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης των Άγριων Μελισσών.