«Κοντεύουμε να γεννήσουμε» - Oι δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου για το φύλλο του μωρού

Κοντοζυγώνει η γέννα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κοντεύουμε να γεννήσουμε» - Oι δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου για το φύλλο του μωρού

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έκανε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 11/3 στο Happy Day και δε γινόταν αυτή τη φορά να μη μιλήσει για το μωρό που περιμένει εκείνος και η γυναίκα του.

Ο ηθοποιός είναι τόσο ερωτευμένος με τη σύζυγο του, που δεν το κρύβει, όπως δεν κρύβει πια πως οι δύο τους πρόκειται να γίνουν τρείς. Παρ΄ όλα αυτά δε θέλει να κάνει παραπάνω αποκαλύψεις για το πόσο μηνών είναι το μωρό, παρά μόνο ότι πολύ σύντομα θα είναι στην αγκαλιά του. Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, που απαιτεί ο ερχομός ενός νέου μέλους!

Oι δηλώσεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου στο Happy Day

«Τώρα εδώ ήρθα για να πάρω μια γεύση από τα καινούργια κανό. Οπότε θα προνοήσω να χωράει τρεις. Κοντεύουμε να γεννήσουμε. Θα σας πω άλλη φορά αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Πυρπασόπουλου για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Η ανακοίνωση πρέπει να πούμε πως δεν έγινε μπροστά σε καμία κάμερα από αυτές, που τον κυνηγούσαν αλλά μέσω Instagram.

Αγκαλιά με ένα καρότσι είδαμε τον ηθοποιό να δηλώνει πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι της πατρότητας, έχοντας ήδη εξοπλιστεί με τα πρώτα βρεφικά παιχνίδια και βοηθήματα. Τον μήνα στον οποίο βρίσκεται η γυναίκα του δεν τον γνωρίζουμε, ωστόσο οι επόμενες αναρτήσεις περιμένουμε να είναι πιο διαφωτιστικές.

«Έτοιμος για το ταξίδι σε έναν καινούριο άγνωστο κόσμο γεμάτο όνειρα κ ευθύνη. Πιστεύω πως πήρα όλα τα απαραίτητα. Και αν κάτι ξέχασα δεν ανησυχώ γιατί η ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων του...για το ταξίδι μου τα έχει όλα!», έγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του για τον ερχομό του παιδιού του.