"Αντίο αγόρι μου" - Θρήνος για την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη. Η κυρία Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη showbiz τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Στις αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δείχνει χαρούμενη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, μοιράστηκε στο προφίλ της πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της μετά τον χωρισμό με τον ηθοποιό (δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται). Ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ λυπηρή είδηση.

Το σκυλάκι της έφυγε από την ζωή και με μια ανάρτησή της το αποχαιρέτησε...

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Τι έλεγε ο Μπισμπίκης για τη γυναίκα που του χάρισε τον μονάκριβο γιο του

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί 15 χρόνια, ωστόσο από τον περασμένο Απρίλιο τα δημοσιεύματα ήθελαν τον γάμο τους να περνά κρίση. Πηγές αναφέρουν ότι οι διαδικασίες του διαζυγίου ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι προχωρούν κανονικά, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και μοναδικό μέλημα και των δυο είναι ο μοναχογιός τους, Μιχάλης.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη» υποστηρίζει. Και πώς αποφάσισε, τόσο αντισυμβατικός, να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται», είχε πει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από τέσσερα χρόνια για τη γυναίκα που του χάρισε τον μονάκριβο γιο του.