Ο Βο αποκαλύπτει τη διαφορά ηλικίας με τη νέα του σύντροφο - «Τώρα είμαι σε μία σχέση που..»

Τι επάγγελμα κάνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Βο αποκαλύπτει τη διαφορά ηλικίας με τη νέα του σύντροφο - «Τώρα είμαι σε μία σχέση που..»

Στο Happy Day μίλησε ο Βο το πρωί της Παρασκευής 11/3 και μεταξύ άλλων έκανε μια νέα αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. Όλα ξεκίνησαν αναφορικά με μια ερώτηση για το πολυσυζητημένο ζευγάρι Δάντης - Ασημίνα, που φανερώθηκε μέσα από το Survivor 5.

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως έχει μια μεγάλη διαφορά ηλικίας και αυτό κλήθηκε να σχολιάσει και ο Βο. Ο ράπερ τους άφησε όλους άφωνους καθώς δεν βρίσκει κακό να έχει μεγάλη ηλικιακή απόσταση ένα ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, καταλαβαίνει πολύ καλά τον συνάδελφο του μιας και ο ίδιος διατηρεί ερωτική σχέση με μια γυναίκα κατά 17-18 χρόνια μικρότερη του.

Οι δηλώσεις του Bo για την κατά 18 χρόνια μικρότερη σύντροφο του

«Θα διαφωνήσω με την αγαπημένη Αννίτα Ναθαναήλ γιατί νομίζω ότι η ηλικία είναι ένα νούμερο. Αν η κοπέλα αισθάνεται καλά με αυτόν τον άνθρωπο και αν αυτός ο άνθρωπος αισθάνεται καλά με αυτή την κοπέλα, εμάς μας περισσεύει».

«Τώρα είμαι σε μία σχέση που έχω 17-18 χρόνια διαφορά ηλικίας. Δουλεύει σε μια εταιρεία με πετρέλαια».

Ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν η προηγούμενη σχέση του Βο

Ο Bo μαζί με την Ματίνα Ζάρα παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» με αφορμή τη νέα τους συνεργασία. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ράπερ μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε, αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου πριν από δυο χρόνια και πως οι σχέση τους ήταν μικρής διάρκειας.

«Είχαμε μια μικρή σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, πριν δυο χρόνια όμως. Εγώ δεν το έχω δει το J2US». Να τονίσουμε πως η Κατερίνα Λιόλιου συμμετείχε φέτος μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.