Το σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου - Μονοκατοικία με πισίνα, συντριβάνι, εκκλησάκι και θέα θάλασσα

Ο απόλυτος παράδεισος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου - Μονοκατοικία με πισίνα, συντριβάνι, εκκλησάκι και θέα θάλασσα

Η Βέφα Αλεξιάδου μπορεί να δίνει που και που συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της showbiz. Ο θάνατος των δυο παιδιών της, την έκανε να αναθεωρήσει και να επιλέξει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από όλους και από όλα.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, ζει μόνιμα στην Χαλκιδική όπου έχει το εξοχικό της σπίτι. Ο θάνατος του συζύγου της το 2006, της κόρης της Αλεξίας το 2014, αλλά και η απώλεια και της δεύτερης κόρης της το 2015, Άντζις, την "τσάκισαν" και θέλησε να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Αγαπάει την φύση και να φροντίζει τα φυτά της, ενώ καθημερινά μας δείχνει και διάφορα φαγητά που φτιάχνει.

Το σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου στην Χαλκιδική

Το σπίτι της είναι απίστευτο! Διαθέτει τεράστιο κήπο με πισίνα αλλά και συντριβάνι. Έχει θέα θάλασσα αλλά και πράσινο, αφού η Βέφα όπως προαναφέραμε λατρεύει την κηπουρική.

Σπίτι Βέφας Αλεξιάδου φωτογραφίες

Χαλκιδική σπίτι Βέφας Αλεξιάδου

Το σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου

Η ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για την εγγονή της

Μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην εγγονή της η οποία έγινε πριν λίγο καιρό 18 χρονών.

Η πασίγνωστη τηλεοπτική μαγείρισσα έχασε μέσα σε λίγο καιρό και τις δύο κόρες της, ωστόσο βρήκε το κουράγιο και στάθηκε «βράχος» στην οικογένειά της. Η μικρή Βέφα, είναι η κόρη της Αλεξίας Αλεξιάδου η οποία μάλιστα είχε συνεχίσει την πορεία της μαμάς της στη μαγειρική.

«ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ισαποστόλων Αγίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ. Γιορτάζει το εκκλησάκι μου στη Μόλα Καλύβα, όμως εγώ, λόγω της βιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα, ελπίζω!, βρίσκομαι στην Αθήνα. Στη φωτό με την εγγονή μου τη Βέφα κάποιο καλοκαίρι στη Χαλκιδική.

Έκλεισε προχθές τους 18 ΜΑΙΟΥΣ της, τελείωσε το Λύκειο κι ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΓΛΥΚΙΆ ΜΟΥ ΒΕΦΟΥΛΑ. Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για σένα. Εγώ πάντα κοντά σου, όσο υπάρχω», έγραψε χαρακτηριστικά η Βέφα Αλεξιάδου.

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ισαποστόλων Αγίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ...

Posted by Vefa Alexiadou on Friday, May 21, 2021