«Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και...» - Ο Σπύρος Πώρος ''αδειάζει'' την παραγωγή του Star

"Έχω πάρει 70.000 δολάρια για μια πασαρέλα και..."

«Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και...» - Ο Σπύρος Πώρος ''αδειάζει'' την παραγωγή του Star

Ο Σπύρος Πώρος έκανε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή και την καριέρα του. Ο φωτογράφος έριξε πολύ φανερά την μπηχτή του στην παραγωγή του gntm, η οποία δεν τον έχει καλέσει ποτέ σε κάποιο γύρισμα ή κάποια δοκιμασία, παρά την διεθνή καριέρα που έχει κάνει.

Στην οικογένεια του φυσικά και αναφέρθηκε ο Πώρος και ιδίως στον γιο του, ο οποίος τελευταία απασχολεί τα εγχώρια και διεθνή media λόγω της σχέσης του, με κόρη πολύ γνωστού ξένου μοντέλου. Ο φωτογράφος γνωρίζει για τον έρωτα αυτό και όπως αποκάλυψε εγκρίνει με τα χίλια!

Oι δηλώσεις του Σπύρου Πώρου στο Mega Καλημέρα

«Έφυγα στα 19 μου από την Ελλάδα γιατί στην Αμερική τους βοηθάνε, εδώ υπάρχει κλίκα. Προτίμησα να φύγω έξω χωρίς τίποτα. Έμενα 1,5 χρόνο στο δρόμο στο Λονδίνο, μετά άρχισα να δουλεύω σε μια αλυσίδα καφέ. Φοβόμουν, ήμουν μικρός, 19 χρονών, δεν υπήρχαν κινητά. Οι γονείς μου δεν ήθελα να με βοηθήσουν. Με βρήκε στο Λονδίνο το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων και σε ένα βράδυ έγινε το θαύμα που με έστειλαν σε ένα casting», είπε ο ίδιος για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Έχω πάρει 70.000 δολάρια για μια πασαρέλα και μια φωτογράφηση», αποκάλυψε ο Σπύρος Πώρος, ενώ αναφορικά με την απόφασή του να γίνει φωτογράφος είπε ότι «Δεν ενέδωσα στον πειρασμό να βγάλω κι αλλά χρήματα από το modelling και έγινα φωτογράφος».

«Ο γιος μου είναι ζευγάρι με την κόρη της Χάιντι Κλουμ. Είναι 18 χρονών. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ του ότι έγινε γνωστός με αυτή τη σχέση. Έχω μιλήσει με βιντεοκλήση πολλές φορές με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, είναι μια χαρά κορίτσι. Με παίρνουν συνέχεια για αυτό το θέμα και από ξένα μέσα», σημείωσε ο ίδιος για τη σχέση του γιου του με την κόρη του διάσημου μοντέλου.

«Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες;», διερωτήθηκε ο ίδιος απαντώντας στο γιατί δεν τον έχουν καλέσει μέχρι τώρα στο GNTM, ενώ αποκάλυψε ότι «Το Γιώργο Καράβα τον είχα φωτογραφήσει όταν ξεκινούσε, είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω στην προσπάθειά του, αλλά δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να λέμε πράγματα που δεν αντιστοιχούν».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά του πλάνα ως φωτογράφος, ο Σπύρος Πώρος είπε ότι «Έχω ολοκληρώσει το φωτογραφικό μου λεύκωμα στα ελληνικά, το μεταφράζουμε στα αγγλικά για να ταξιδέψει στον κόσμο και ετοιμάζω μια έκθεση στην Αγγλία».

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο

Στα 24 του χρόνια κατοικούσε ήδη στην Νέα Υόρκη και ξεκίνησε να φωτογραφίζει επαγγελματικά, πλέον. Oι διαδρομές του στον πλανήτη τον οδήγησαν σε απίθανους προορισμούς από την Αργεντινή, στην Κούβα, το Λος Αντζελες και από το Παρίσι, στην Αυστραλία, την Ινδία και τη Νέα Ζηλανδία. Έχει φωτογραφίσει μεταξύ άλλων πολλές διασημότητες: την Jennifer Lopez στην Ακρόπολη, τον Harvey Keitel, την Alessandra Ambrosio, τον Michael Stipe των REM, τον Peja Stojakovic, τον Μarc Anthony, την Keira Knightley, τον David Byrne.

«Ο άνθρωπος έχει την ομορφιά και την αρμονία του σύμπαντος μέσα του»

Μέσα στις 242 σελίδες του λευκώματος που κυκλοφορεί, επικαλείται τη Χρυσή Αναλογία, τους Πυθαγόρειους, το Κάλλος και την Αρμονία, το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα, τον Θουκυδίδη και τον «Επιτάφιο» του Περικλή, τον Αριστοτέλη, τον Ηράκλειτο, τον Ησίοδο και τη Θεογονία, τους «Ορφικούς Ύμνους» των Νυμφών, την Απολογία του Σωκράτη, τον Επίκουρο, τον Κικέρωνα και αναδεικνύει ενότητες: «Περί φιλίας», «Τα πάντα ρει», «Νύμφες», «Σύμπαν», «Η απολογία των Ηρώων», «Χρυσά Έπη», «Ψυχή», Μετάλλαξη».