Ο Θοδωρής Φέρρης δίνει τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την Ιλένια Ουίλιαμς

«Η καψούρα που λέμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Θοδωρής Φέρρης δίνει τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την Ιλένια Ουίλιαμς

Τις δηλώσεις του Θοδωρή Φέρρη είδαμε μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής 11/3, ο οποίος μίλησε αποκαλυπτικά στο κοσμοράδιο και στον Τάσο Ριζόπουλο. Ο τραγουδιστής με αφορμή την ταλαιπωρία που πέρασε με τον covid, θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Οι δημοσιογράφοι επιμένουν στην ερώτηση αυτή, καθώς και οι δύο βγήκαν δύο φορές θετικοί στον κορωνoιό, την ίδια περίοδο. Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τον Φέρρη, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, αλλά μια καλή, φιλική και συναδελφική σχέση!

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Θέρρη για τη φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Το πέρασα δύο φορές και την πρώτη ήταν πολύ δύσκολα. Την πρώτη δεν ξέραμε και τι είναι. Δεν υπήρχαν και εμβόλια», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έγραψαν ότι είμαστε ζευγάρι με την Ιλένια επειδή κολλήσαμε μαζί, ήταν τελείως τυχαίο όμως. Το έχουμε πει πολλές φορές δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Είμαστε φίλοι», τόνισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα όσα γράφονται για εκείνον και την Ιλένια Ουίλιαμς.

Σχετικά με τον αν έχει πέσει ποτέ στα πατώματα για γυναίκα ο Θοδωρής Φέρρης δήλωσε: «Έχω κλάψει για γυναίκα που ήμασταν δυόμισι χρόνια. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις γενικά, τρία χρόνια, τέσσερα, αλλά μία φορά έπεσα στα πατώματα. Η καψούρα που λέμε. Δεν οδηγεί σε καλό αυτό».

Τι δηλώνει η ίδια η Ιλένια για την σχέση με τον Φέρρη

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό αλλά και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη.

«Ξέρω πως κόλλησα. Ήταν μια κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορονοϊό και πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνο μου και πήρα το δικό της. Δεν σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινωθήκαν και 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί και αυτό. Δεν είναι ωραίο. Ο Δημήτρης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει μα τον αγαπάω. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας μου και για μένα για την οικογένεια μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί»