Παύλος Χαϊκάλης: Άμεση η αντικατάσταση του σε ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση

Η αποκάλυψη του Τάσου Κωστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Άμεση η αντικατάσταση του σε ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση

Το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Τάσος Κωστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς είπε κάτι που δεν είχε ακουστεί για την ταινία Καρδίτσα Forever.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης- τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση.

Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του».

Η αποκάλυψη για τον Παύλο Χαϊκάλη

Περιμένουν ένα θαύμα - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη

Πολλαπλά είναι τα χτυπήματα που δέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης το τελευταίο διάστημα. Την ώρα που περιμένει να μάθει την απόφαση του ΣΕΗ για την διαγραφή του από το σωματείο, ο αδερφός του παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο του Ρίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη και περιμένουν να γίνει ένα θαύμα.

«Είχαμε μία επικοινωνία με τον Παύλο Χαϊκάλη… Να πω ότι ο αδερφός του είναι στο νοσοκομείο στο Ρίο και η κατάσταση του δυστυχώς είναι πολύ σοβαρή. Τις ευχές μας στην οικογένειά του… Η κατάστασή του είναι σοβαρή. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα...», ειπώθηκε στην εκπομπή.