Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: "Τσακίζει" κόκαλα το μήνυμα του πατέρα - «Ήθελα πολύ να...»

«Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη»

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη:
News 11.03.2022 13:47
Από Ίρις Βίλα

Σοκ είχε προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη από την Θεσσαλονίκη ο οποίος σκοτώθηκε από οπαδούς ομάδας. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες τελέστηκε στην γενέτειρά του, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας το 40ημερο μνημόσυνο.

Από την άλλη, τραγική φιγούρα παραμένουν οι γονείς του 19χρονου καθώς ο Αριστείδης Καμπανός μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook του απευθύνθηκε στον αδικοχαμένο του γιο με την ελπίδα να λάβει από ψηλά το μήνυμά του για το πόσο τον αγαπούσα και θα αγαπά για πάντα.

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Άλκη Καμπανό

«ΑΛΚΗ μου… ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα πιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)… Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη».

Οι φωτογραφίες και τα ονόματα των 12 ατόμων που συνελήφθησαν

Τις φωτογραφίες, αλλά και τα ονόματα και των 12 ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν».

Παράλληλα, αναφέρουν πως «στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Δείτε εδώ τα πρόσωπά και τα ονόματά τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Στο φως το πόρισμα από την ιατροδικαστική έκθεση

Δολοφονία Άλκη - Λουλούδι στη μνήμη του άφησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Share