«Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή... » Η αποκάλυψη του Θανάση Τσαλταμπάση για τον Γιάννη Μπέζο

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τα γυρίσματα του «Ευτυχισμένοι μαζί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 «Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή... » Η αποκάλυψη του Θανάση Τσαλταμπάση για τον Γιάννη Μπέζο

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αποφάσισε να δώσει ο Θανάσης Tσαλταμπάσης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί, μεταξύ των οποίων η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Γιάννης Μπέζος, ενώ μίλησε και για το τι είναι για εκείνον ο γάμος.

Όλα όσα είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

«Από μικρός έβλεπα πολύ θέατρο με τους γονείς μου. Πάντα ένιωθα πιο άνετα πάνω στη σκηνή. Ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και παραμένω εσωστρεφής. Ήμουν 14 ετών όταν ξεκίνησα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν όλο σαν παραμύθι. Σε εκείνη την παράσταση “έφυγε” η Αλίκη», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν τρομακτική ποτέ, μου άρεσε. Στην αρχή ένιωθα άβολα μόνο με το “πες μας κάτι να γελάσουμε”. Μου έχουν ζητήσει πάνω στην μπουκιά, στην ηλιοθεραπεία, στη θάλασσα, να βγούμε φωτογραφία. Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω, ήταν και μεγαλόσωμος», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και τον Γιάννη Μπέζο, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δήλωσε: «Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή από τα γέλια. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος στην ουσία του, με πολύ χιούμορ παράλληλα. Είναι πολύ δοτικός, μου έδινε άπειρο χώρο και χρόνο».

«Δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ του γάμου, είμαι υπέρ του όπως νιώθει ο κάθε άνθρωπος. Είμαι τόσο πλήρης με τη σχέση μου που δε νιώθω ότι χρειάζεται κάτι άλλο. Αλλά δεν έχουμε και πρόβλημα αν προκύψει ο γάμος. Με την Αγοραστή νομίζω από την αρχή το αισθανθήκαμε και το δείξαμε ο ένας στον άλλον», ολοκλήρωσε ο ηθοποιός.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε μιλήσει και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε υποστεί από παλιότερους συναδέλφους του. Ωστόσο αυτή την στιγμή επέλεξε να μην αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Η αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη - «Δεν πιστεύω ότι οι επαναλήψεις...»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται», το πρωί της Κυριακής 13/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του στο θέατρο, την σχέση του με την σύντροφό του με την οποία εργάζονται πολύ συχνά μαζί, καθότι είναι και εκείνη ηθοποιός, αλλά και στην γνώμη του για τις σειρές που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, οι οποίες βρίσκονται σε επανάληψη στην τηλεόραση.

«Ήταν παιδικό μου όνειρο. Κάποια στιγμή έπαιξα σε μία παράσταση και από τότε δεν βρέθηκε εμβόλιο για να το αντιμετωπίσει», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και πρόσθεσε:

«Εμπορικά δεν πήγε καθόλου καλά, εκείνη την περίοδο στενοχωρήθηκα πολύ γιατί έβαλα δύο χρόνια από τη ζωή μου σε αυτό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τίποτα ποτέ δεν μας εγγυάται το εμπορικό αποτέλεσμα στην τέχνη».

«Συμβαίνει και το προσπαθούμε και εμείς να το κάνουμε, το προσπαθούμε όσο μπορούμε γιατί μας αρέσει πολύ, γιατί περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί αλλά και γιατί βιώνουμε το ίδιο πράγμα που μπορούμε να το συζητήσουμε μετά», είπε για την σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη, με την οποία συνεργάζονται συχνά στο θέατρο.

«Δεν στενοχωριέμαι που δεν παίζονται σειρές μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν πιστεύω ότι οι επαναλήψεις φέρνουν τις απολαβές που θα κάνουν κάποιους να ζήσουν από αυτό», είπε για τις σειρές που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.