Ενθουσιασμένος ο Νίκος Κοκλώνης με την πρεμιέρα του Chart Show - Το πρώτο του μήνυμα

Είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το φαντασμαγορικό, μουσικό και τηλεοπτικό σόου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενθουσιασμένος ο Νίκος Κοκλώνης με την πρεμιέρα του Chart Show - Το πρώτο του μήνυμα

Το βράδυ του Σαββάτου 12/3 θα ανοίξει η αυλαία της αγαπημένης μουσικής εκπομπής Chart Show, από την συχνότητα του Alpha, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες - θα είναι ανανεωμένο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ. Άλλωστε την παραγωγή της εκπομπής έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media, που συνηθίζει τα extreme σκηνικά. (Δείτε εδώ το teaser της εκπομπής)

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το Chart Show

Με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή και experts στο πλευρό της τον Γιώργο Αρσενάκο CEO της PANIK RECORDS και τον μουσικό παραγωγό Πέτρο Δραγουμάνο, αναμένεται η εκπομπή να μπει για τα καλά στην ζωή των τηλεθεατών και να την γεμίζει με μουσική και ιστορίες από τις προηγούμενες δεκαετίες.Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα ο Νίκος Κοκλώνης ενθουσιασμένος έγραψε στο Twitter:

«Το Chart Show ήταν από τις αγαπημένες μου εκπομπές και τώρα επιστρέφει με την αγαπημένη μου Δέσποινα Βανδή στα καλύτερά της, μια φανταστική παρέα experts τον Γιώργο Αρσενάκο, και τον Πέτρο Δραγουμάνο. Το πιο αυθεντικό 90s party με τραγούδια αξεπέραστα. Αύριο 21:00».

Ο λόγος που η Δέσποινα Βανδή τηλεφώνησε την προκάτοχό της, Ναταλία Γερμανού

Την πολυπόθητη πρεμιέρα του Chart Show περιμένουν όλοι έρχεται και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε να κάνει σχετικές δηλώσεις στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης 10/3. Η τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως έχει μια μικρή αγωνία και για το λόγο αυτό δέχθηκε συμβουλές από τη Ναταλία Γερμανού.

Δε μπορεί κανείς να ξεχάσει πως η θρυλική αυτή μουσική εκπομπή είχε ξεκινήσει με την Γερμανού, η οποία φρόντισε να καθησυχάσει την Βανδή, καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς μουσικό τηλεοπτικό προιόν.

«Έχω την αγωνία μου, δεν το κρύβω αλλά, είμαι χαρούμενη. H σχέση που αποκτώ με τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση είναι πάρα πολύ όμορφη όλα αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει. Για το Chart Show εννοείται το συζήτησα με τη Ναταλία, την πήρα για να μου δώσει τις ευλογίες της και της είπα “της ευλογίες σας πάτερ μου”.

Πολύ απλά μου είπε ότι είναι ένα μουσικό show και είμαι στα χωράφια μου, να είμαι χαμογελαστή, ευγενική και χαρούμενη» είπε η Δέσποινα Βανδή.