Ο Θανάσης Πάτρας τρύπωσε στο X-factor λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα - «Αυτό το σόου έχει πάρα πολλά να...»

Οι δηλώσεις Λιόλιου και Μπόγδανου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Θανάσης Πάτρας τρύπωσε στο X-factor λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα - «Αυτό το σόου έχει πάρα πολλά να...»

Ο Θανάσης Πάτρας τρύπωσε στα γυρίσματα του X-factror λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Ο δημοσιογράφος μαζί με την κάμερα του Mega Καλημέρα θέλησε να αποσπάσει αποκλειστικά πλάνα από τα όσα γίνονται στις πρώτες audicions.

Tο άγχος όλων είναι σίγουρα μεγάλο καθώς έχει γίνει μεγάλος ντόρος για το μουσικό παιχνίδι, που επιστρέφει και το κοινό περιμένει πολλά. Ο Πάτρας κατάφερε να πάρει τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του του Ηλία Μπόγδανου και της Κατερίνας Λιόλιου, οι οποίοι βρίσκονται στα backstages. Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές έχουν μεγάλη ανυπομονησία για αυτό που ετοιμάζουν και περιμένουν πως και πως να βγουν στον αέρα του μεγάλου καναλιού.

Oι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου και της Κατερίνας Λιόλιου για το X-factor

«Είναι διαφορετική εμπειρία έχω το άγχος των παικτών», είπε η Κατερίνα Λιόλιου στον Θανάση Πάτρα.

«Δεν είναι μόνο η φωνή, το παρουσιαστικό ή η κίνηση. Είναι ένα σύνολο. Αυτό το σόου έχει πάρα πολλά να μας πει φέτος», σημείωσε από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Tα πρώτα πλάνα με τους κριτές του X-factor

Πληροφορίες από τα πρώτα backstages έχουν αρχίσει να διαρρέουν καθώς όλοι οι συμμετέχοντες της παραγωγής είναι ενθουσιασμένοι και δεν κρατιούνται με τίποτα.

Οι 4 κριτές που θα προσπαθήσουν να αναδείξουν ταλέντα και τον μεγάλο κινητή φαίνεται να έχουν ιδιαίτερες σχέσεις και να έχουν εγκλιματιστεί πλήρως στο ρόλο τους. Το μεγάλο κανάλι λίγες μέρες πριν την έναρξη, κυκλοφόρησε τα αποκλειστικά trailer με τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο.....