Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί» - Η τρυφερή αποκάλυψή του

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί» - Η τρυφερή αποκάλυψή του

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast at Star» το πρωί της Παρασκευής 11/3. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του ως Γιάννος στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως κατάφερε να πάρει τον ρόλο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo που απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήμουν σε μία φάση που είχα πει ότι θα δώσω μία τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου και είχε ανακοινωθεί μία audition χωρίς όμως να ξέρω λεπτομέρειες, μόνο ότι θα είναι σειρά εποχής.

Είπα λοιπόν να στείλω το βιογραφικό μου, με πήραν αλλά είχα πάει 6 φορές. Είμαι πολύ κακός στις ακροάσεις. Πήγα δειλά δειλά, κάναμε διάφορα δοκιμαστικά με διάφορα κείμενα, έλεγα συνέχεια στη μάνα μου δεν θα με πάρουν αλλά όλα καλά.

Είναι ωραίος να έχεις πρότυπο δύο γονείς που μετά από 35 χρόνια είναι μαζί και είναι αγαπημένοι. Θα ήθελα κάποια στιγμή αν κάνω ένα παιδί ή αν υιοθετήσω που θα το ήθελα πάρα πολύ, να μπορώ να του μεταφέρω όλα αυτά που έχω ζήσει ως παιδί με αυτούς τους γονείς».

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Αθανασόπουλου

«Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα»

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε τις ίδιες αδυναμίες εγώ και αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται γι’ αυτά τα οποία κατηγορούνται. Θεωρώ ότι καλό είναι να προσέχουμε το τι λέμε -όχι μόνο για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που είναι μια υπέροχη ηθοποιός.

Γενικά να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε έξω γιατί είναι πολύς κόσμος… υπάρχουν πολλά παιδιά, πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί όλο αυτό. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι λέμε και λίγο να φιλτράρουμε τα πράγματα». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι ίδια αδυναμία η δική μου και κάποιου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό»