Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με έχουν απατήσει, καλό είναι να μην...»

«Υπάρχουν απιστίες και απιστίες, σχέσεις με σχέσεις, δεν αντιδράς το ίδιο κάθε φορά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με έχουν απατήσει, καλό είναι να μην...»

Το πρωί της Παρασκευής 11/2 η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια προσχώρησε σε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή καθώς δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει απατηθεί από σύντροφό της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως η προδοσία είναι κάτι που την αγχώνει. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχουν απιστίες και απιστίες, σχέσεις με σχέσεις, δεν αντιδράς το ίδιο κάθε φορά.

Αναλόγως με το τι έχει συμβεί, αναλόγως την απιστία, αναλόγως την σχέση, αναλόγως πως νιώθω, είναι σχετικό δεν υπάρχει κανόνας. Καλό είναι να μην συμβαίνει. Μου έχει συμβεί να με απατήσουν...Σίγουρα είναι κάτι που σε σοκάρει».

Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Ο πατέρας των παιδιών της Ντορέττας Παπαδημήτριου είναι τώρα σύντροφος παίκτριας του Survivor 5

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο χώρο της τηλεόρασης. Μπορεί να την βλέπουμε συχνά σε εκδηλώσεις, σειρές και θέατρο, ενώ έχει απασχολήσει αρκετά και με την προσωπική της ζωή, ειδικά όταν έγραφαν πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ντάνο, ωστόσο προσπαθεί όσο μπορεί να προστατεύσει την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός έχει δυο παιδιά τον Διονύση και τον Φίλιππο, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία. Λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους, αφού έχουν μεγαλώσει πολύ και μάλιστα ο ένας φέτος θα δώσει πανελλήνιες.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το 2004 έως και το 2011 ήταν μαζί με τον... Κώστα Πηλαδάκη! Πολλοί αυτό δεν το γνώριζαν, αφού σπάνιες είναι οι στιγμές που τους έχουμε δει μαζί, ενώ η ίδια δεν μιλάει ποτέ για το γάμο της.

Ντοτρέττα Παπαδημητρίου Κώστας Πηλαδάκης γάμος

Ο Πηλαδάκης για όσους δεν γνωρίζετε είναι σε σχέση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και είναι σοβαρή. Αρκετοί λένε πως πρόκειται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Survivor σύντροφος