Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στην Πάτρα - Το στοιχείο που την άφησε με το στόμα ανοιχτό

«Κάποια στιγμή να βγει η αλήθεια...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στην Πάτρα - Το στοιχείο που την άφησε με το στόμα ανοιχτό

Τις αποκαλύψεις που θα κάνει στην αποψινή (11/3) εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εδώ και μέρες έχει δείξει το μεγάλο της σοκ με τις εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, το στοιχείο που κατάφερε να αφήσει την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό ήταν οι ζωγραφιές της 9χρονης που προμήνυαν τον θάνατό της.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, προς το τέλος της σύνδεσης με την δημοσιογράφο της εκπομπής, ευχήθηκε να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.

Το σοκ της Ελένης Μενεγάκη με την υπόθεση στην Πάτρα

"Νομίζεις ότι δεν θα συμβούν σε εσένα ποτέ και..."

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για την υπόθεση της οικιακής βοηθού στην Κηφισιά, όπου φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε. Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και δεν γινόταν να μην τοποθετηθεί.

Η ίδια εμφανίστηκε συγκλονισμένη μπροστά στην κάμερα, μην μπορώντας να πιστέψει τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την τόσο φρικιαστική υπόθεση, την ώρα που η άλλη σοκαριστική υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδάκια στην Πάτρα δεν έχει λυθεί ακόμη.

«Παιδιά, ακούσατε γι΄ αυτό που συνέβη στην Κηφισιά που σε ένα σπίτι οικιακή βοηθός έβγαζε φωτογραφίες τα παιδάκια; Το άκουσα και ανατρίχιασα. Σαν την μάνα σου! Μανούλα μου, γλυκιά μου μάνα. Όλα νομίζεις ότι δεν θα συμβούν σε εσένα ποτέ και ότι συμβαίνουν μόνο σε άλλους.», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Μενεγάκη για υπόθεση Κηφισιά