Ηλίας Μαμαλάκης για Masterchef 6: «Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή! Είναι πολύ ικανός μάγειρας»

«Ο Δημήτρης είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Μαμαλάκης για Masterchef 6: «Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή! Είναι πολύ ικανός μάγειρας»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο MasterChef και μάλιστα απάντησε και για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για τον Δημήτρη και το Masterchef 6

«Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εκπομπή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία.

Ο Δημήτρης είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ. Δε νομίζω πως θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα».

«Με ανησυχεί η ποιότητα αυτών που δήλωσαν συμμετοχή...»

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε το πρωί της Δευτέρας 7/2 στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο αγαπημένος μάγειρας μίλησε για όλους και για όλα, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος, μάλιστα είχε αφήσει άναυδους τους παίκτες του MasterChef 6, όταν εμφανίστηκε ως καλεσμένος.

«Είναι ριάλιτι είναι διαγωνισμός αλλά είναι ανθρωποκεντρικό. Αυτή η σχέση που δημιουργούν οι κριτές με τους διαγωνιζόμενους με την εξομολόγηση είναι πάρα πολύ γλυκιά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης και πρόσθεσε: «Το μόνο που με ανησυχεί είναι η ποιότητα αυτών που δήλωσαν συμμετοχή. Από τις 2 πρώτες εκπομπές είδα πολύ χαμηλό επίπεδο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήγαν, για να γίνουν διάσημοι, για να πάρουν τα 50 χιλιάρικα;»

«Πόσοι από όσους συμμετέχουν στα μαγειρικά ριάλιτι είναι στην αρένα; Μόνο δέκα με πιο πετυχημένο τον Άκη Πετρετζίκη», τόνισε κλείνοντας ο αγαπημένος μάγειρας.