MasterChef 6: Η εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους

Δεν το περίμεναν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους

Μπορεί στο χθεσινό 1/3 επεισόδιο του MasterChef 6 να είχαμε άλλη μια αποχώρηση ωστόσο, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι για την ομαδική δοκιμασία καθώς οι συνθήκες της πανδημίας επιτέλους το επέτρεψαν.

Πιο συγκεκριμένα, η ομαδική δοκιμασία είχε θέμα την παράδοση και αποτελούνταν από τέσσερις κατηγορίες: σπανακόπιτα – κρεατόπιτα, πρασοσέλινο – στιφάδο, φακές – φασόλια και πορτοκαλόπιτα – χαλβάς σιμιγδαλένιος.

Μεταξύ άλλων, οι κριτές λίγο αργότερα ανακοίνωσαν το όνομα του Ηλία Μαμαλάκη ως επίτιμου καλεσμένου να δοκιμάσει μαζί τους τις προσπάθειες των παιδιών. Όπως ήταν αναμενόμενοι, οι παίκτες κατενθουσιάστηκαν καθώς δεν δίστασαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο MasterChef 6

Συγκλονίζει η Αναστασία Ντμίτρουκ του MasterChef 6 - «Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει...»

Όπως και η Λία από το GNTM, έτσι και η Αναστασία Ντμίτρουκ, που αποχώρησε από το MasterChef 6, έχει καταγωγή από την Ουκρανία. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής λίγο μετά την αποχώρηση της από το σπίτι βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για τις δυσάρεστες εξελίξεις που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην χώρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στο παιχνίδι.

H ίδια ήταν εμφανώς στεναχωρημένη, ενώ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να ταξιδέψει στην Ουκρανία έστω και με το αμάξι για να μπορέσει να πάρει την οικογένειά της που βρίσκεται εκεί και να την προστατέψει.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη χώρα μου. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία, έχω ζήσει εκεί, δέκα χρόνων ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όλο μου το σόι εκεί, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου. Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κάθε τηλέφωνο που κάνω στον πατέρα μου είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν θα τον ακούσω.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν μπορούσα θα ήμουν κι εγώ εκεί στη μάχη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους εμψυχώνω και να τους δίνω κουράγιο. Έχω σκεφτεί να ταξιδέψω μέχρι τα σύνορα της Ουκρανίας και να τους πάρω με το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Ντμίτρου και πρόσθεσε για την αποχώρησή της από το MasterChef: «ήταν μια από τις πιο έντονες εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου».