Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η Λία Τσουζντάν - «Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο και...»

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η Λία Τσουζντάν - «Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο και...»

Στιγμές αγωνίας περνά η Λία Τσουζντάν. Το μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/3 στην κάμερα του Mega Καλημέρα, καθώς η οικογένεια της βρίσκεται στην Ουκρανία αβοήθητη και κρύβεται προκειμένου να γλυτώσει από τα πυρά των Ρώσων που έχουν κάνει επέλαση στην πατρίδα τους.

Η νεαρή κοπέλα κατάγεται από την Ουκρανία και έχει συγγενείς και φίλους που μένουν στο Χάρκοβο, περιοχή της χώρας την οποία σφυροκοπά ανελέητα ο ρωσικός στρατός. Πλήθος ανθρώπων στην Ελλάδα, έχουν συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία και κάθε μέρα ζουν με τον τρόμο και την αγωνία μην τους συμβεί κάτι.

Οι συγκλονιστικές περιγραφές της Λίας Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Λία Τσουζντάν μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στις δύσκολές στιγμές που βιώνουν οι γονείς και η γιαγιά της, αλλά και φίλος της, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας χωρίς ρεύμα και νερό. Η γιαγιά μου είναι μόνη της σε άλλο σπίτι. Είμαι με το κινητό όλη την ώρα, και απαντούν μόνο όποτε μπορούν. Το σήμα της εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας που έχουν δεν λειτουργεί. Τους έχει πιάσει πανικός δεν ξέρουν τί να κάνουν. Ένας καλός μου φίλος μετέφερε μία κοπέλα με το ταξί, και είναι στο νοσοκομείο γιατί έπειτα από μία έκρηξη είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω του ωστικού κύματος», δήλωσε αρχικά η Λία.

«Παιδιά της ηλικίας μου, συμμαθητές μου αυτή τη στιγμή έχουν όπλα στα χέρια τους και πολεμούν», συμπλήρωσε το νεαρό μοντέλο.

«Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος»

Πολύ δύσκολες μέρες αντιμετωπίζει η Λία Τσουζντάν καθώς η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία, τον τόπο καταγωγής της, μια χώρα που πλήττεται από τις επιθέσεις των Ρώσων.

Η πρώην παίκτρια του GNTM προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως παρότι μέχρι σήμερα δεν είχε νιώσει ποτέ το αίσθημα του μίσους, πλέον είναι πολύ κοντά σε αυτό.

«Ποτέ μου δεν έχω πει ότι μισώ κάποιον. Τώρα η πόλη μου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δρόμοι που μεγάλωσα. Κάποιος που ενδεχομένως να είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στο μετρό τώρα είναι νεκρός.

Οι περισσότερες από τις παιδικές μου αναμνήσεις καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Οι μόνες αναμνήσεις που έχω πλέον από την παιδική μου ηλικία είναι οι άνθρωποι και πλέον έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος» έγραψε η Λία Τσουζντάν.

undefined