Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Μαρία Κίτσου: «Τη νοιάζομαι, την πονάω»

«Αυτό που μας έφερε κοντά με την Μαρία Κίτσου είναι το...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Μαρία Κίτσου: «Τη νοιάζομαι, την πονάω»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3 ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός οποίο πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε επίσης για τη συνεργασία του με την Μαρία Κίτσου.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει εάν θα ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο μέλλον. Από την άλλη, όπως είδαμε ξεκίνησε λέγοντας στην αρχή χαρακτηριστικά: «Αυτό που μας έφερε κοντά με την Μαρία Κίτσου είναι το πως αντιλαμβανόμαστε την τέχνη.

Εγώ την Μαρία την είχα δει όταν ήμουν στην δραματική σχόλη, είδα μια παράσταση στο Εθνικό που έπαιζε η Μαρία και λέω “τι καλή ηθοποιός, πως συντονίζεται αυτό που κάνει με αυτό που εγώ πιστεύω” και μετά έτυχε να την γνωρίσω στη σειρά. Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη γιατί είναι σαν να με ρωτάνε για έναν άνθρωπο της οικογένειάς μου. Τη νοιάζομαι, την πονάω.»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τα τελευταία τρία χρόνια ενσαρκώνουν τη Λενιώ και τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες, ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό. Η κοινή πορεία στα επαγγελματικά, έφερε τους δύο ηθοποιούς κοντά και πλέον έχουν κοινή πορεία και στα προσωπικά.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι ζευγάρι ωστόσο επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι τρελά ερωτευμένοι εδώ και κάποιους μήνες ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που τους ήθελε να παντρεύονται καθώς η Μαρί Κίτσου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Real, οι δύο ηθοποιοί, όποτε έχουν κοινές σκηνές στη σειρά φτάνουν μαζί στα στούντιο καθώς έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να τους επηρεάζει.

Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος