Άγριες Μέλισσες: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λάμπρος μετά από την ανακοίνωση της Ελένης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 7/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λάμπρος μετά από την ανακοίνωση της Ελένης

Όλο και πιο κοντά φτάνουμε στο τέλος, καθώς οι εξελίξεις στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς είναι άκρως καταιγιστικές. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τον Λάμπρο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης.

Όσα θα δούμε σήμερα 7/3 στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει. Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουνε ακόμα έναν άσχημο καυγά κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης…Η Ουρανία δέχεται ακόμα μια απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα.

Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι. Ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο

Ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στην Μυρσίνη. Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω. Η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη για τον Ζαχαρία…

Ο Κωνσταντής με το Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίσουν τους αγρότες στις Καρυές αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα. Ο Παπά Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του και να γνωριστεί με τον παπα Νικόλα στη Μαραθέα. Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Δούκα και κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη.

«Θα υπάρξει μία σκηνή...» - Το spoiler του Ροϊλού για την επανασύνδεση Νικηφόρου - Ασημίνας

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για την επανασύνδεση του Νικηφόρου με την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, μία σκηνή που θα δούμε σήμερα (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

«Θα σας πω πράγματα, τα οποία ένα μάτι διεισδυτικό τα έχει δει ήδη. Λοιπόν, ο Νικηφόρος την αγαπάει ακόμα. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει αν η Ασημίνα τον λατρεύει ακόμα

Ο Νικηφόρος δεν ξέρει ότι η Ασημίνα έκλαιγε που αρραβωνιάστηκε, αλλά θα έρθει μια συζήτηση που θα βγουν όλα αυτά στη φόρα. Και είναι καλό, είναι υγιής διαδικασία το να μιλάμε και χαίρομαι πολύ που θα υπάρξει μια τέτοια σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσης Ροϊλός.