Δεν είναι από Ελλάδα - Η αληθινή καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν είναι από Ελλάδα - Η αληθινή καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι Ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως Star Hellas 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη.

Η καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει τρία αδέλφια: τον Τάσο, τον Γιάννη και την Βαλέρια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Νοέμβριο του 1998, συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ - Μις Τουρισμός 1999, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά (δείτε εδώ το σπίτι τους).

Ταξίδι στο Κάιρο για Βασίλη Σπανούλη - Ολυμπία Χοψονίδου! Οι μαγευτικές φωτογραφίες

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το Δεκέμβριο του 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά και μέχρι σήμερα παραμένουν φουλ ερωτευμένοι.

Μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις με τα παιδιά τους, ωστόσο, τώρα που ο καλαθοσφαιριστής κρέμασε τα παπούτσια του (και έγινε χαμός έξω από το σπίτι του), μπορούν και βρίσκουν χρόνο και για τους ίδιους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου λοιπόν μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά στους παππούδες για λίγες ημέρες και ταξίδεψαν μέχρι το πανέμορφο Κάιρο για ολιγοήμερες διακοπές.

Στα social media τους μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους μαγευτικές εικόνες από τα μέρη που επισκέπτονται.

Ταξίδι εκτός Ελλάδος για Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπία Χοψονίδου

Κάιρο Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου