Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 11/3 ημέρα για την Μαριέττα Χρουσαλά καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα περνάει αρκετά πρωτότυπα φέτος, καθώς βρίσκεται στις Άλπεις για σκι με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και φίλους τους.

Ο αγαπημένος της φυσικά θέλησε να ευχηθεί στην Μαριέττα Χρουσαλά και δημόσια για αυτό και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Χρόνια Πολλά αγάπη μου» έγραψε κάτω από την ανάρτησή του και φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν και ευχήθηκαν με την σειρά τους στην παρουσιάστρια.

Οι ευχές του Λέοντα Πατίτσα στην Μαριέττα Χρουσαλά

Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι στην Καλιφόρνια

Ένα ήρεμο μωρέ και χαλαρό ΣΚ ήθελαν να περάσουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας και πετάχτηκαν εδώ πιο δίπλα μέχρι το Palm Springs της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι με αφορμή τα γενέθλια του Λέων, φημολογείται πως ταξίδεψε με τζετ ως την άλλη άκρη του κόσμου - κυριολεκτικά- περνώντας τις μέρες του σε ένα πολυτελές θέρετρο. Ο Λεών και η Μαριέττα, μας έχουν συνηθίσει σε πολυτελείς διακοπές καθώς συχνά πυκνά κάνουν αποδράσεις ανανεώνοντας τη σχέση τους.

Το ζεύγος απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην τεράστια πισίνα του θέρετρου, στην οποία μπορεί κανείς να κάνει τζετ σκι, βαρκάδα ή ακόμα και την ηλιοθεραπεία του στην τεχνητή αμμουδιά που διαθέτει, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του για δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός των εγκαταστάσεων του. Ο Λέων και η Μαριέττα εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο τους εκεί κάνοντας βόλτα στη γύρω περιοχή και με ποδήλατα.

Tις φωτογραφίες από το χλιδάτο Σαββατοκύριακο του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, δημοσίευσε ο Λεών μέσα από το προσωπικό του account στο Instagram δείχνοντας τις ανέμελες στιγμές τους αλλά και τις δραστηριότητες τους στο θέρετρο.

Λέων Πατίτσας και Μαριέττα ΧρουσαλάΗ Μαριέττα Χρουσαλά στην Καλιφόρνια