«Ευτυχώς ο Θεός έκανε το θαύμα του...» - ''Γροθιά στο στομάχι'' τα λόγια της Σοφίας Βόσσου για την υγείας της

«Δημιουργήθηκε ένα συρίγγιο το οποίο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ευτυχώς ο Θεός έκανε το θαύμα του...» - ''Γροθιά στο στομάχι'' τα λόγια της Σοφίας Βόσσου για την υγείας της

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη στο On Time και την Σίσυ Μενεγάτου μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, ως κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Η τραγουδίστρια έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για όλα αυτά που βίωσε με το πρόβλημα στο στομάχι, κάτι που την οδήγησε να χάσει πολλά κιλά.

Η Βόσσου έχοντας πάρει χρόνο και αφού ανάρρωσε για τα καλά, μιλάει πολύ πιο ήρεμα σε σχέση με το παρελθόν, καθώς ξέρει πως είναι πολύ βασικό να έχει μια ισορροπημένη ψυχολογία για να κυλάει και η υγεία της ομαλά.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για την απώλεια κιλών

«Ευτυχώς ο Θεός έκανε το θαύμα του. Είμαι καλά. Ήταν σοβαρό, εξελίχτηκε σε χρονοβόρο και σε επίπονο. Έχω στένωση στο στομάχι. Έκανα ένα χειρουργείο. Πήγε καλά. Μετά όμως αναγκάστηκα να κάνω και δεύτερο χειρουργείο γιατί έκανε διάτρηση. Δημιουργήθηκε ένα συρίγγιο το οποίο δεν έκλεινε και δεν έβρισαν που είναι η τρύπα. Αυτό κράτησε ένα χρόνο.

Σοφία Βόσσου

Όλο αυτό απορρύθμισε εντελώς τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα να έχω μια περίεργη γεύση, λόγω μιας ορμόνης που μου έδωσαν για να κλείσει το συρίγγιο. Ένιωθα αηδία, ήθελα να φάω αλλά δε μπορούσα. Έχασα πολλά κιλά. Πέρασα μια περιπέτεια υγείας αλλά ευτυχώς το αντιμετωπίσαμε.»

Οι διαταραχές που είχε η Βόσσου με τα κιλά και την υγεία της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε η Σοφία Βόσσου το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η ίδια εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

«Πήρα τα κιλά που έπρεπε, το ποδαράκι στρώνει, επανήλθε η υγεία μου.

Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στη μαμά μου στο μαγαζί που τραγουδούσα και λιποθύμησε. Της λέω δεν θα ασχοληθώ με τη Νομική.

Με ακούσε ο Παπακωνσταντίνου και μου λέει “Έχεις ωραία φωνή αλλά είσαι χοντρή. Τι γέλιο εγώ! Και του λέω έχεις μεγάλη μύτη.

Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της . Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας.

Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε “να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χαίδευέ τα".Στα 43 μου έκανε ένα κλικ ο εγκέφαλός μου, με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω “ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ».