Η Ψυχαράκη "κατακεραύνωσε" τον Βαρθακούρη: «Ας με ρωτούσε, όχι να παραπλανεί τον κόσμο»

Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ψυχαράκη

Το κοινό μεταξύ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη ήταν το γεγονός πως ως μουσικό ζευγάρι στο μουσικό show του «J2US» ήθελαν την πολυπόθητη νίκη. Ωστόσο, λίγο αργότερα και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, δεν άργησε να έρθει και η κόντρα μεταξύ τους κι όπως φαίνεται συνεχίζει να κρατά καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να δίνει συνέχεια καθώς με αφορμή το promo που θέλει να δώσει για το νέο του κομμάτι που έβγαλε πριν από λίγες ημέρες, έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με την νικήτρια του Big Brother 1.

Από την άλλη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν το άφησε ασχολίαστο καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Για άλλη μια φορά εν άγνοια μου… Τουλάχιστον ας με ρωτούσε ώστε να του ευχηθώ μαζί με τον κόσμο μου να είναι καλοτάξιδο. Και όχι με το να παραπλανεί τον κόσμο… Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν… Τέσπα έχω μεγάλη καρδιά»

Η ανάρτηση της Ψυχαράκη εναντίον του Βαρθακούρη

Ανάρτηση Άννας Μαρίας

Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση της Ψυχαράκη για τον Βαρθακούρη

Η απάντηση της Ψυχαράκη στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο